שלום לכולם

omer 15

New member
שלום לכולם

אחרי זמן רב שלא נכחתי בפורום (מודה- הצצתי לפעמים) החלטתי להשקיע קצת יותר באוסף הבולים שלי אחרי שהזנחתי אותו כשנה לפני כמה זמן ביקשתי את עזרת הפורום במציאת נושא איסוף והחלטתי לאסוף בולי כדורגל- דייג שמח שלח לי בולים מדהימים ושוב אני מודה לו על כך. אבל האמת שלא מצאתי הרבה בולי כדורגל אז החלטתי שוב לבקש את עזרתכם במציאת נושא איסוף חדש- וכמובן אם תרצו לעזור לי בתור התחלה אשמח לקבל בולים אפילו תמורת החלפה. כל נושא יתקבל בברכה תודה רבה מראש לפורום מספר אחד בארץ. עומר.

עומר שלום,

אני שמח לראות שחזרת. איסוף בולים זה משהו שלא עוזבים, רק מזניחים לפעמים. גם לי יש תקופות, קצרות וארוכות, שבהן אני לא מסתכל אפילו על אוסף הבולים שלי. בקשר לבולי הכדורגל: אני יודע שבנושא הזה יש המון בולים, לא סתם הרבה אלא המון. השאלה כמובן היא איך אתה מחפש: אם תכנס לאינטרנט, למשל, ותרצה לקנות בולי כדורגל, תגלה שאפשר לקנות חבילה של 500 בולי כדורגל בסכום של 39 דולר, כלומר משהו כמו 180 ש"ח. זה הרבה כסף, אל גם הרבה בולים. ויש גם חבילות של 1000 בולי כדורגל. כדי לאסוף בולים לפי נושא צריך סבלנות. לא תמצא נושא שהבולים יעופו עליך דרך החלון, או יתגלגלו ברחוב כדי שתרים. כל נושא שתבחר תצטרך להתחיל לחפש, ולשאול, ולהגיע לחנויות ולחפש, ולתערוכת הבולים ולחפש אצל הסוחרים, ולשאול כל חבר או קרוב משפחה אם במקרה יש להם בולים בנושא, ולדאוג שכל מי שמכיר אותך ידע שזה מה שאתה אוסף, כדי שיביאו לך מנסיעות או מהאוספים שלהם. אם בנושא כדורגל לא מצאת, הבעיה היא בדרך החיפוש - לא בנושא. אל תתייאש, אל תפסיק. בשנה - שנתיים הראשונות האיסוף איטי, וצריך כמו שכבר אמרתי הרבה סבלנות. תמשיך להזכיר גם לנו שזה מה שאתה אוסף. תבקש מבני שיכניס אותך לרשימת הפורום. תנסה למצוא גם דברים שאחרים אוספים, כדי שיהיה לך במה להחליף, או כדי לתת סתם - ואז בטוח שגם הם יחפשו בשבילך. אם תתמיד, ותמשיך ולא תתייאש, בסוף יהיה לך אוסף לתפארת. בהצלחה!

תמיר1991

New member
וחוץ מזה, אם תגיע לתערוכה תוכל

לקנות את הדברים החדשים והמעניינים. בולי פיפ"א ואופ"א, מעטפת יום ראשון, והגיליון המדהים הזה - רק 25 ש"ח~!! פשוט לשטוף את העיניים!!! תמיר.

oren*

New member
היי עומר, הידע שלי בכדורגל מועט

יחסית, אולם ממה שאני כן יודע, השנה מתקיימת תחרות היורו 2004 בפורטוגל וב-EBAY כבר יש שני גליונות בולים ייחודיים לאירוע (אחד עם הכדורגל הרשמי והשני עם דגלי המדינות המשתתפות). הנה כבר 20 פריטים חדשים לאוסף שלך, במחיר של פחות מ-10$ לגיליון (והמחיר וודאי ירד לאחר המשחקים). דרך אגב, אני נמצא במצב דומה לשלך עם אוסף הקוקה קולה שלי, היות ומופקים פריטים חדשים רק לכבוד אירועים מיוחדים, יש תקופות בהן אינני מוצא פריטים (אלא בהזמנה מ-EBAY) ויש תקופות בהן כמות הפריטים היסטרית כך שחסר לי מקום לאסוף את כולם (סט 11 שחקני הכדורגל בשנה שעברה ובוודאי יהיו פריטים נוספים לקראת האולימפיאדה באוגוסט). בהצלחה ואל תרים ידיים - תאר לך איזה משעמם היה לאסוף משהו שאפשר למצוא בקלות ולא צריך להתאמץ בכדי למצוא פריטים מיוחדים עם סיפור מעניין.

oren*

New member
פיתון, אני מניח שדגלי המדינות

רלוונטיים גם עבור האוסף שלך (או שכבר יש לך את הגיליון הזה?).

python 4

New member
באמת גליון מדהים!

כמה חבל שהוא לא מקבל פייפאל..

rachelea

New member
פריט קוקה קולה - אורן

אורן, בשעתו רכשתי באמצעות אי-ביי סביבון ועליו לוגו של קוקה קולה. יחד עמו היתה גם משרוקית פלסטיק פשוטה אך - עם לוגו של קוקה קולה. מעוניין במשרוקית?

oren*

New member
תודה ../images/Emo98.gif האם יש אפשרות לראות תמונה

של שני הפריטים? מעניין לדעת אם מדובר בפריטים מקוריים של החברה.

rachelea

New member
סביבון ומשרוקית קוקה קולה

את המשרוקית אני שומרת לך. האם תגיע לגני התערוכה? ולא - שלח במסר את כתובתך.

omer 15

New member
דבר ראשון

תודה לכל מי שענה. באמת הבאתם לי את הרצון להמשיך באיסוף נושא כדורגל. אני מקווה שהוא ייגדל כמו שאריק אמר (ואולי בקרוב אני כבר יוכל להעלות לגלריה את האוסף) כמובן- עדיין מי שמעוניין לעזור לי אני אשמח לקבל קצת עזרה, שוב- אפילו בתמורה לכל דבר שירצה. עוד שאלה: מתי התערוכה ואיפה? אפשר לקנות שם בולים? שוב תודה רבה לכולם וחג עצמאות שמח.

למעלה