שלום לכולם!

שלום לכולם!

ברצוני לדעת פחות או יותר כמה צריך לעלות לי לקנות כלוב וזוג גאקו לרבייה? ואיזה תנאים זאקו צריך כדי להתרבות?(אמרו לי משהו על חדר חשוך) אשמח אם תענו לשאלותיי... תודה מראש

שלום אלינור !!

גידלת פעם תוכים לרביה ? את גרה בבית פרטי ? (יש גינה ?) את מודעת שלג'קוים יכול לקחת 3-5 שנים עד שהם יתחילו לעבוד ? מחיר סוג ג'אקוים פראים הוא מ3000 שח ומעלה... הם צריכים כלוב בגודל 1*1*1 רצוי קצת יותר גדול. וכמובן צריך תא הטלה (ולא חדר חושך
). אוהד

תגובה...

קודם כל תודה על העזרה
יש לי בית מאוד גדול עם חצר ענקית , הבעיה היא שיש לי 7 חתולים וגם אני פוחדת לשים את התוכים בחוץ כיוון שאני פוחדת שלא יגנבו אותם . אין לי הרבה ניסיון בתוכים לרבייה . בבית יש לי קוקטיילים ואני מאלפת אותם ואילפתי גם דררה של חברים . בקשר לתקופה (הארוכה) עד שהתוכים יטילו ביצים , לא מפריע לי לחכות ... האם לדעתכם כדאי לי לבנות לתוכים כלוב לבד או שעדיף לי לקנות כלוב? במידה ועדיף לבנות כלוב אז איך אפשדר לבנות כלוב שיתאים לגאקו? נ.ב. תאמינו או לא אני יודעת לעשות את הצליל המדוייק שקוקטיילים שלי עושים .

linus2k

New member
אני בניתי כלוב ממש יפה

הלחמתי ברזלים קשרתי רשתות ועשיתי דלת לא ממש קשה לקח לי יומיים כולל הזמן להשיג את החומרים :) אם תרצי הוראות מפורטות אז חופשי

תודה!

הנה כמה שאלות: מאיזה חומרים בנית את הכלוב? לאיזה תוכים מתאים הכלוב? כמה עלו לך החומרים לבניית הכלוב? אם יש לך עוד כל מיני פרטים לגבי הכלוב אשמח לקבל אותם

linus2k

New member
הינה פירוט :)

אז ככה : קניתי 3 מוטות של 6 מטר (כל אחד כ-55 שקל) במקום שקניתי חתכו לי ל-4חתיכות של מטר וחצי ואת השאר למטר כמו שרציתי = הם עלו בסביבות ה 170 שקל קניתי רשת ב-8 שקל למטר בארוך של 8 מטר = עלתה 65 שקל והבאתי בחינם דיקטים גדולים לריצפה גג ודלת בצד הנגר חתך לי אותם במידות מדוייקות שרציתי ב-20 שקל כל ה"סיפור" לכלוב מטר וחצי ענק בישביל להקת דררות עלה לי 255 שקל :) לא הרבה נכון :) אם יש עוד שאלות שאלי

למעלה