שלום לכולם !! שלום לכולם מדברת אגם רודברג כולם מוזמנים להיכנס לאתר www.agam1.co.il ולדבר איתי פה
A agam 1 New member 20/4/04 #1 שלום לכולם !! שלום לכולם מדברת אגם רודברג כולם מוזמנים להיכנס לאתר www.agam1.co.il ולדבר איתי פה
D dont be heavy New member 20/4/04 #3 אגם- אולי זאת לא את כי אמרו ש השחקנים צריכים להיצבע באדום... אבל אם כן רציתי להגיד לך שאני חולה עלייך! את ממש יפה! ומשחקת מדהים!
אגם- אולי זאת לא את כי אמרו ש השחקנים צריכים להיצבע באדום... אבל אם כן רציתי להגיד לך שאני חולה עלייך! את ממש יפה! ומשחקת מדהים!
A agam 1 New member 20/4/04 #4 זאת אני אבל אני לא באולפן-תקראי זאת אני אבל אני לא באולפן אני בבית ובבית שלי אני לא בצבע אז נרשמתי ושאני יהיה באולפן אני יהיה בצבע אדום
זאת אני אבל אני לא באולפן-תקראי זאת אני אבל אני לא באולפן אני בבית ובבית שלי אני לא בצבע אז נרשמתי ושאני יהיה באולפן אני יהיה בצבע אדום
D dont be heavy New member 20/4/04 #6 אהה סבבה! אגמוש!!!!! את מדהימה! חול ה עלייך!!!!!!!! ואני יראה אותך ביום העצמאות,כי אני גרה ברעננה
D dont be heavy New member 20/4/04 #8 יוו איזה פאדיחה! חיכיתי כ"כ שתבואי לפורום וככה קיבלתי אותך... אני מזה מצטערת.... דרך אגב- פעם עשיתם צילומים לאמ"ל ליד הבית שלי (בשברץ) וראיתי אותך!
יוו איזה פאדיחה! חיכיתי כ"כ שתבואי לפורום וככה קיבלתי אותך... אני מזה מצטערת.... דרך אגב- פעם עשיתם צילומים לאמ"ל ליד הבית שלי (בשברץ) וראיתי אותך!
D dont be heavy New member 20/4/04 #12 טוב, אז יש לי שאלה: איך התחלת להתפרסם? מה הדבר הראשון שבו שחקת? מה היית קודם שחקנית או דוגמנית?
A agam 1 New member 20/4/04 #21 תגובה ל-dont be heavy קודם כל באתי לאודשינים לאהבה מעבר לפינה אחר כך ראו אותי משחקת בסדרה והתקשרו אלי מסוכנות דוגמנות ואמרו לי שהם רוצים אותי הלכתי אליכם ומשם הם עשו ממני דוגמנית מקווה שזה סיפק אותך
תגובה ל-dont be heavy קודם כל באתי לאודשינים לאהבה מעבר לפינה אחר כך ראו אותי משחקת בסדרה והתקשרו אלי מסוכנות דוגמנות ואמרו לי שהם רוצים אותי הלכתי אליכם ומשם הם עשו ממני דוגמנית מקווה שזה סיפק אותך
C Ch00kAr GirL New member 20/4/04 #29 השחקנים האחרים גם יכולים לכתוב מהבית... הם לא נמצאים בתפוז.. הם בעצמם אמרו שהם באמצע צילומים וחוץ מזה.. אגם צוחקת מכל דבר- כמו שיניב אמר.. וגם אגם הייתה דוגמנית לפני אהבה מעבר לפינה.. ככה שזו ממש לא היא
השחקנים האחרים גם יכולים לכתוב מהבית... הם לא נמצאים בתפוז.. הם בעצמם אמרו שהם באמצע צילומים וחוץ מזה.. אגם צוחקת מכל דבר- כמו שיניב אמר.. וגם אגם הייתה דוגמנית לפני אהבה מעבר לפינה.. ככה שזו ממש לא היא
D dont be heavy New member 20/4/04 #25 אגמוש, אינלי מושג אם זאת באמת את אז נראה לי שכדאי שאם זאת את- כשתבואי לאולפן ותהיי אדומה תגידי "זאת באמת הייתה אני" אוקיי?
אגמוש, אינלי מושג אם זאת באמת את אז נראה לי שכדאי שאם זאת את- כשתבואי לאולפן ותהיי אדומה תגידי "זאת באמת הייתה אני" אוקיי?