שלום לכולם!

utopia 111

New member
נצל"ש "ברוכים הבאים" ...

אנשים ! ראיתי הרגע את everything ב vh1. עד עכשיו לא ראיתי אותו באף ערוץ כזה (אלא רק ברשת)... ועוד היה כתוב למעלה recomended ... איזה מאגניב. הקליחפ קצת מאכזב אותי, אבל בכל זאת ... קליפ של אלאניס.

:)../images/Emo105.gif

לא נורא, במילא הגיבו די הרבה, אני מעריכה כבר את זה :) ותודה (;

AlanisJunkie

New member
אני לא חושב שאמורה להיות בעייה

בזיהוי ההודעה שלך. אנשים שנכנסים לפורום מדי יום יודעים לזהות הודעה חדשה, כי הם כבר מכירים את כל הסימנים (שמש משמאל להודעה, למשל...) לזיהוי הודעות כאלה ואחרות.

מלכוש

New member
אההה!!! אף פעם לש שמתי לב לשמש!!!

חח טיפשה שכמותי =)) אה ורציתי להוסיף-- שכשאני אמרתי לחברה שלי שאני אוהבת את אלאניס מוריסט היא אמרה מה זה? אני לא מכירה את הלהקה הזאת... פחחחחח... הבורות... חבריי!! התגעגעתי אליכם =) לא נכנסתי כמה ימים כי... טורי... מממ.. נו טוב.. =)

מלכוש

New member
../images/Emo24.gif

הייתה לי הרגשה לפני כמהה ימים שאני בכלל פתטית בגלל שאני אוהבת את אלאניס כמו שאני אוהבת אותה ושלמה אני בכלל נכנסת לפורום שלה? ושאני סתם, ולא באמת ואז הרגשתי בכלל לא אוהבת אותה ולמה אני שומעת את המוזיקה שלה, היא כבר לא מיוחדת היא ניטחנה כבר המון ונמאס ועכשיו השלמתי איתה =) (אני חושבת...) ובנתיים שמעתי טורי (קניתי עוד דיסק שלה! =)) ו... ו... אוווווווווווווף אני בכלל לא יודעת כלום אני לא יודעת מה אני מרגישה..

AlanisJunkie

New member
מעל לכל ספק, אם את עוברת את הדברים

שאת מתארת, את אכן מעריצה אמיתית. אני משער שלא קיים מעריץ (ולמי שקשה לו עם ההגדרה, אז מעריך) אמיתי של אלאניס שלא חווה את הדברים שאת מתארת. זה חלק מהתהליך של לגלות אותה, להבין אותה, לחשוב שאולי זה לא זה, לגלות שפתאום זה כן זה, וחוזר חלילה. כן, גם אני עברתי (ועודני) את זה.

אני עוברת את זה כל הזמן...

בדיוק אותה הרגשה,הרגשה מייאשת שכזאת, לפעמיים פשוט בא לי "לוותר" עליה.. (לא) לצערי... אני פשוט לא מסוגלת להתייאש ממנה, למרות שההרגשה הלא נעימה הזאת חוזרת על עצמה .. אולי זה מראה על עצם היותך מעריצה (? אני לא אוהבת את המילה הזאת ..).. ניסוח מחדש- אולי זה מעיד על חיבור שונה, אהממ קשה לי להסביר אבל מעולם לא הערכתי, אהבתי והתייאשתי מאיזשהו אומן כמו שממנה.. היא נותנת לנו להתחבר אליה רגשית וזה מקשה, אין הרבה מה לעשות. :)

Rוית

New member
ברוכה הבאה נועם../images/Emo140.gif

תבלי

למעלה