שלום לכולם!

chaos12

New member
שלום לכולם!

שלום אני יוסי ואני חדש בפורום למרות שכבר קראתי הרבה ממה שכתוב פה, לא ידעתי שיש לאלאניס (המלכה) כל כך הרבה מעריצים, בבית ספר תמיד שאני אומר את השם כולם אומרים מי? אז בקיצר, שלום!

LIOREDEN

New member
שלום אחי הרוחני

(סתם צחקתי) גם אני חדש פה האמת שקורה לי בדיוק מה שלך תמיד שאני שואל אנשים בית ספר שלי אם הם מכירים אותה כולם מפנים לי את אותה תשובה "מי לניס מוריאט?" חוץ מכמה ילדים. בכל מקרה מי שבא ברוך הבא.

Rוית

New member
עוד יוסי לפורום ../images/Emo8.gif

ברוך הבא

Not The Doctor

New member
חחח מזכיר לי את עצמי...

מי?? אלאני מורינט?? אנניס?? מה??? חחח ברוך הבא דרך אגב, תהנה! ושמור על עצמך! NTD. נ.ב אמא שלי קוראת לאלאניס בכלל אנניס מוריאט... חח סתם לידע כללי

../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום! אהממ אבא שלי קורא לאלאניס "אנניס האינדיאנית" ... אבל אמא שלי יודעת טוב מאד להגות את שמה ומעבר לזה, היא טוענת שהבחורה כשרונית + קול יפה! (:)

Not The Doctor

New member
חח מוזר, אצלי זה הפוך... אבא שלי

מת על אלאניס אבל אמא שלי מרוחקת ממנה לגמרי, היא בכלל לא חובבת מוזיקה כזאת גדולה...
אני מתחילה לדבר שטויות (שתקי! אולי הם עוד לא שמו
...!) NTD. נ.ב אנניס האינדיאנית זה עוד אחד מהכינויים שאמא שלי קוראת לאלאניס... הייתה דמות כזאת???

חחחחח

רציני?? גם אמא שלך?? ולא לא הייתה דמות ..הוא סתם המציא לה כינוי..כשהוא ראה איתי את הדיוידי ב NAVAJO NATION והוא דווקא מאד מחבב אותה, אבא שלי חובב מוזיקה! יצאתי במשפחה שמחבבים את אלאניס ! :)

Lotzifer

New member
חחחחח.....

לא נראה לי שההורים שלי בכלל יודעים מי היא..... ואני לא טורחת לספר להם..... הם רק יודעים שאני שומעת צרחות בקולי קולות בחדר שלי..... למרות שפעם שמעתי צרחות בוקעות מהרדיו של אמא שלי ואז שמתי לב שזאת אלאניס, סה היה מצחיק......

chaos12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמא שלי אף פעם לא חיבבה אותה אבל לפני כמה ימים ביקשתי ממנה שתעזור לי לתרגם את הנדס קלין לאיזו עבודה ומאז היא דיי אוהבת את הכתיבה שלה לעומת זאת אבא שלי שמע רק דברים מ JLP והוא אומרת שהיא נשמעת כמו חתולה בגלל היללות ואחיות (יש לי 3 אני הבן היחיד) שלי בתקופת ה JLP אהבו אותה אבל לא אהבו את השינוי שלה ב SFIJ אבל אחותי האחרת עדיין אוהבת אותה

chaos12

New member
שחכתי

המשפחה שלי מכירה את השם טוב אבל המורה לאמנות שלי קוראת לה ALANI MORIST

Rוית

New member
אמא שלי יודעת טוב מאוד מי היא

בגלל שאני כמובן הסברתי לה
שאני שומעת שירים שאישה שרה או שהיא שואלת "זו אלאניס?" במידה והיא לא בטוחה או שהיא כבר מזהה ואומרת לי, גאה שהיא יודעת
אבא שלי לעומת זאת לא ממש נראה לי מכיר אותה.. ככה זה שגרים עם אמא כנראה
אחים שלי בכל מקרה, מכירים אותה, במיוחד אחי הגדול גדול (נו, שניהם גדולים ממני
) שבזכותו הכרתי אותה כמובן.. הוא זה שמתעניין גם ואני מעדכנת אותו במה שקורה איתה. נחמד שיש עם מי לחלוק

Lotzifer

New member
חחח.....

אחותי הגדולה גם אוהבת אותה, אבל רק באנפלגד.... היא טוענת שהיא צורחת בכל מקום אחר, ובכלל היא לא מעריכה אותה ואת הכתיבה ואת הנגינה שלה כ"כ וזה דיי מעצבן אותי..... ואחותי השניה (שגם גדולה ממני) בכלל לא אוהבת אותה אבל מאוד מעריכה אותה. והיא אמורה לטוס להודו לשנה עוד מעט אז אני משמיעה לה את baba...... חיחי..... וגיסתי (עכשיו זה נגמר, אני מבטיחה) אהבה אותה פעם וגם היו לה דיסקים שלה....... והיא גם מאוד מעריכה אותה......

j u n k

New member
אמא שלי חולה על אלאניס..

אפילו יש לה שיר אהוב...I WAS HOPING כמובן.. אח שלי לעומת זאת שונא את היום שהתחלתי לשמוע אלאניס...כי המחשב בחדר שלו כמו כן האם פי 3 פחחחחחחח

../images/Emo9.gif

אחותי פעם אהבה אותה מאד..היום פחות אבל הערכה עדיין יש, כמובן שמאחותי הכרתי אותה! אח שלי טוען שהיא צרחנית אבל מידי פעם אני תופסת אותו שומע שירים שלה..זה מצחיק (;

אממממ גמני חדשה [:../images/Emo105.gif

קוראת פה כבר די הרבה זמן... וממש אוהבת את אלאניס מוריסט :) אז החלטתי שכבר הגיע הזמן להצטרף P: בכל מקרה... אני נועם, היי :)

Not The Doctor

New member
נועם, לא נראה לי שכולם ראו ת'הודעה.

תכתבי אחת חדשה! ברוכה הבאה, תהני, שיהיו לך חיים ארוכים ובריאים ותשמרי על עצמך (אני והאיחולים שלי...) NTD.

למעלה