שלום לכולם

שלום לכולם

דרישת שלום לכול האנשים היקרים בפורום...נעלמתי לזמן רב מהפורום, אך בתי יובל ואני המשכנו לאסוף בולים במרץ, ובעזרתכם. תודה לכולם....ולהתראות בינתיים

תמיר1991

New member
אהלן!!!

שמי תמיר ואולי אתה זוכר אותי, החלפנו בולים בקיץ, ודרשתי בשלומך עוד פעם לא מזמן, לא נית לי. לא נורא. עכשיו אני אוסף בולי ישראל וחלל, אם יש לך משהו, כתוב מסר בבקשה. תמורה בוודאי שישנה לי. תמיר.

אהלן תמיר

מה שלומך ??? איזה בולי ישראל אתה אוסף??? שנים מיוחדות ? תחומים שונים וחלל ?? מכל הארצות ??

Mercyful God

New member
שלום שלום, אני מניח שאתה ותיק פה...

אז אני גלעד, ואני אוסף בולי אישים וגם גלויות ועטים אבל באופן פחות פעיל ... אתה אוסף עוד משהו ?

שלום וברוך הבא../images/Emo13.gif ותיק../images/Emo35.gif

לי זה נשמע יותר כמו תושב חוזר. אז שלום לך חוזר נקווה שהפעם תישאר עמנו
.

שלום לאבא של יובל!

מה שלום יובל? איך היא מתקדמת בכיתה א'? איך מתקדם האוסף שלה? קיבלתי ממך ד"ש מחברים שהיו בצפון, אבל זה כבר היה מזמן. כדאי שתמצאו זמן, אפילו שאתם גרים רחוק, ותגיעו לתערוכת הבולים שתתקיים בתחילת מאי בגני התערוכה בתל אביב. תהיה אפשרות לצייר בולים לבד, ולקבל בולים אמיתיים עם הציור. אני יודע שיובל מציירת יפה, אז זו סיבה למסיבה. האם עומס העבודה קצת ירד? הכל הולך כשורה?

תמיר1991

New member
אני אוסף את כל בולי ופריטי ישראל,

וחלל מכל האחרצות, גם כן כל הפריטים. בישראל אני זקוק נואשות לבולים יפים משנות ה- 90' המוקדמות, כמו ששלחת לי אז. גם ניו זילנד וקנדה יתקבלו בברכה. תמיר.

python 4

New member
שלום אבא של יובל!

אוי פספסתי את ההזדמנות לקנוניית מופת. אני ירון, אספן בולים גם כן, נעים להכיר.

נויקה

New member
ירון

אני גיליתי קנוניה. לא שמת לב לריבוי ההורים פה? זה נראה כמו אסיפת הורים.

ואם היית יודעת איזו קנוניה מסתתרת

מאחורי ההורה החדש: אבא של יובל שמו גלעד! גלעדי העולם התאחדו! הם משתלטים על הפורום, כשלב ראשון להשתלטותם על העולם כולו!

למעלה