שלום לכולם!

שלום לכולם!

כל פעם שאני שומעת על מיכא"ל נהיית לי איזשהי צביטה בלב, למה? אז ככה.... לפני כמה שנים כשהייתי בבית ספר הביאו את הפרוייקט לבית ספר ולא כולם יכלו להשתתף בו, היה מספר מוגבל של מקומות..ואני רציתי כל כך רציתי... אז המורים אמרו שכל מי שרוצה שירשם ושהם יעשו הגרלה! עכשיו ההגרלה לא נעשתה מולנו, הרכזת שכבה עשתה את ההגרלה עם עוד מורה אחת שהיא חברה שלה והכניסה את הבת שלה שהייתה בשכבה שלי ואת כל החברות שלה, למדתי בבית ספר מושחט מלא פרוטקציות...ואני נורא התעקשתי...ידעתי שהבחירה של האנשים לא נעשתה בדרכים כשרות, רציתי אז לידע את המנחה של מיכאל על השחיטות על זה שזה לא פייר ...הייתי כל כך מתוסכלת..כי באמת זה משהו שמאוד רציתי והיה ניראה לי כל כך מתאים לי לפי מה שתיארו, בסוף הכניסו אותי ועוד שניים לרשימת המתנה , זאת אומרת לבוא להשתתף במפגש-שיעור הראשון וכך היה כדי שאם מישהו ינשור אז נוכל להצטרף במקומו, התיסכול הוא שהיו שם אנשים שלא רצו כמוני להיות וסתם היו שם..בגלל פרוטקציות...כל המקורבים למורים ולצלחת... אחרי השיעור הראשון רק מישהו אחד לא רצה ומישהי אחת שהייתה ברשימת ההמתנה לפני המשיכה ולי ולעוד אחד אמרו ביי ביי, אחר כך שמעתי שחצי פרשו באמצע, וזה כל כך עיצבן אותי! כל זה היה מזמן...אבל כל פעם שאני שומעת על מיכאל אני חבל לי שפיספסתי את זה , זהו היום אני לא יודעת אם זה כבר לגילי...ואיפה ואיך אוכל לעשות זאת... ומה זה באמת נותן אבל אז כל כך רציתי.... רק רציתי לשתף אתכם אשלי

fireblue1

New member
יוו...זה באמת מעצבן...

אבל תוכלי להשתתף בפורום וללמוד דברים שלמדו שם... לא ככה?

חלמית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בא לי לבכות..
זה ממש לא פייר!! את דווקא נשמעת מאוד מיכא"לית.. יש עוד דרכים לעבור את מיכא"ל חוץ מדרך הבית-ספר אבל... זה מסובך. בת כמה את?? תישארי איתנו לא מדברים פה רק על נושאים מיכא"ליים.. זה ממש עצוב לי מה שסיפרת... שלך, נוי. נ"ב -למה אשלי? אשלי מהתאומות?

SadClown

New member
מתוקה,

זה באמת כואב לשמוע את הסיפור שלך. כל כך מאכזב שיש כאלה שנרשמים ונושרים אחרי כמה שיעורים בעוד יש אנשים כמוך שכל כך רוצים את זה אבל הם תפסו לך את המקום לשווא. אבל חמודה, הפורום כאן, הוא מיכא"לי לא פחות. אני יודעת, זה לא אותו הדבר. אבל כאן אנחנו מדברים על הכול כשמיכא"ל הוא הנושא המרכזי ויש כאן אפילו את האווירה שלו :) ומספר המקומות כאן לא מוגבל. כולם מוזמנים. ככה שנשמח נורא שתשתתפי פה בפורום ותוך זמן קצר כבר תוכלי להבין את המשמעות של מיכא"ל ולהיות מיכא"לית בעצמך
וחוץ מזה שאת גם יכולה להבוא למפגש מיכא"ל הארצי, ושם אני משערת שיהיה הרבה מאוד ממיכא"ל. ותוכלי להבין על מיכא"ל כל כך הרבה. ככה שלמרות שלא היית בפרויקט, עוד לא הכול אבוד ויש לך את ההזדמנות להכיר את הפרוייקט מקרוב בכל זאת. אולי לא באותה הצורה אבל גם משהו לא רע:)
שיהיה לך יום נפלא.

למעלה