שלום לכולם!

צהובה18

New member
שלום לכולם!

קודם כל- תודה רבה לאלונה על הסטיקרים והטלכרדים! שכחת אצלי גלויה שהבאתי לך (כנראה נתקעה בשקית של הסטיקרים...) ביריד האספנים בכיכר היה אחד שמכר אלבום + 12 טלכרדים של שבטי ישראל (ציורים של וויטראז'ים) ב-100 ש"ח. אתם חושבים שהמחיר הזה סביר? אשמח לקבל תשובות. וכמה שווה טלכרד בודד מהסידרה? אני רוצה לשנות ת'כינוי שלי. יש למישו רעיון??

../images/Emo24.gifהי צהובונת, שמחה שנהנית

חבל שעל השאלה ששאלת לי אין תשובה, אולי יהיה מישהו אחר ידע. אף כי להגיד את האמת לי זה נראה קצת מופרז כמו הרבה מחירים מופרזים שם. אבל אולי אני טועה.

python 4

New member
היי צהובה18!

את יכולה להצטרף ל- 'קח אותי טנדר'. נעשה מזה 'קח אותי טנדר צהוב'. המממ.. את אוספת טלכרטים וגלויות, נכון? אז אולי 'הגלויה הצהובה'? מצד שני 'גלויה צהובה' נשמע כמו סוג של גבינה.

בּני

New member
היי צהובה

סט של שנים עשר חלונות שאגאל מתומחר בקטלוג משנת 2000 בכ-100 ש"ח למצב משומש ובכ-550 ש"ח למצב חדש. לדעתי, מחיר מחיר הוגן הוא סביב 60 ש"ח ו-300 ש"ח בהתאמה (במצב חדש לא ימכרו בפחות משווי השיחות, מה גם שמדובר על כרטיסים ישנים יחסית - 1996). כל זה ללא האלבום, או קפיל בפי האספנים, אם מדובר בקפיל המקורי של הסדרה, הונפקו 2500 יחידות ממוספרות שלו וערכו על פי הקטלוג כ-90 ש"ח. לדעתי, הכל שאלה של איך את אוספת, אותי פחות עניינו הפולדרים וגם פחות עניין אותי שיהיו חדשים. מקווה שעזרתי בני

תמיר1991

New member
אני חושב שהמחיר הוגן אם הטלכרטים

MINT. גם תלוי איזה אלבום. תמיר.

למעלה