תודה על הטיפים
א אמנון מרגלית New member 13/4/04 #19 פתרון...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif אתה מבקש מהרופא 2 מרשמים , כל אחד ל 2 קופסאות סטיקים. מרשם אחד לוקח בקופ"ח ומרשם אחד בבתי מרקחת פרטיים שעובדים עם קופ"ח ובא לציון גואל...
פתרון...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif אתה מבקש מהרופא 2 מרשמים , כל אחד ל 2 קופסאות סטיקים. מרשם אחד לוקח בקופ"ח ומרשם אחד בבתי מרקחת פרטיים שעובדים עם קופ"ח ובא לציון גואל...
ב בוקר השחר New member 14/4/04 #23 קופסאות אקיוטרנד סנסור אני לא יודע מה אצלך אבל אני אמרתי שאני צריך בבת אחת 3 קופסאות והרופאה רשמה לי 3 בלי בעייה ומאז תמיד שאני מזמין יוצא 3 קופסאות
קופסאות אקיוטרנד סנסור אני לא יודע מה אצלך אבל אני אמרתי שאני צריך בבת אחת 3 קופסאות והרופאה רשמה לי 3 בלי בעייה ומאז תמיד שאני מזמין יוצא 3 קופסאות
G gomes New member 14/4/04 #25 עידכון אתמול הזמנתי מקלונים מהביטוח המשלים של קופת חולים כללית - "כללית מושלם". לשמחתי אמרו לי בטלפון שהוסרה המגבלה על כמות המקלונים. חבילה של 50 מקלונים ל- freestyle עולה 25 ש"ח והזמנתי 10 חבילות. השירות ניתן ב"כללית הנדסה רפואית" טל' 035389585
עידכון אתמול הזמנתי מקלונים מהביטוח המשלים של קופת חולים כללית - "כללית מושלם". לשמחתי אמרו לי בטלפון שהוסרה המגבלה על כמות המקלונים. חבילה של 50 מקלונים ל- freestyle עולה 25 ש"ח והזמנתי 10 חבילות. השירות ניתן ב"כללית הנדסה רפואית" טל' 035389585