שלום לכולם

תלתלית

New member
שלום לכולם

אפשר להצטרף? מרגישה כמו בבית. אולי גם אשכנע אל מי מאדרה לכתוב אקי. היא מתעקשת, לא לשבת מול המקלדת. בואנוס נוצ'ס אטודוס,

Sarika

New member
בואנה ב'ינידה תלתלית ../images/Emo140.gif

בודאי שאפשר להצטרף ונשמח אם גם אמך תצטרף, זהו ביתם של הלדינואים וכל הבא ברוך הבא, כאן אפשר להתבשם מניחוחות של בית אמא וסבתא, לשמוע סיפורים,שירים לקרוא על מנהגים להחליף מתכונים ועוד מגוון של מידע על התרבות הנפלאה שלנו.

angelici

New member
ברוך בואך =בואנה וינידה תלתלים|חיבו

אחלה באת בזמן שבי איתנו עכשיו חג אנחנו פה מתפוצציםםםם ממאכליםםם אז אם את שומרת על גיזרתך ,,,לא פה,, פה אנחנו כמו שאומרים קומר בילאר קאנטא אי מטליק נו דאררר
ויש גם מפגשים ריקודים מאכלים אי טודו בואנו תביא אמא אבא סבא סבתא נקבלם בברכה ובעוגה כשרה...

זיזיקה

New member
בואנה וינדה תלתלית הגעת לפורום

הנכון והחם עם מפגשים מהנים וכמו שכבר נכתב עם מאכלים מבית אמא שירים פתגמים והרבה חום כמו שהלדיאנוים יודעים להעניק.

may55

New member
ברוכה הבאה תלתלית הערב באו אלי

חברים של הבן והתלוננו שבבית אוכלים רק דיקטים הבן שלי אמר אצלנו אוכלים: "מאנורס" "בימואלוס" ו... ואז כולם באו למטבח וביקשו לטעום .מיד הכנתי להם בימואלוס ונתתי להם עם "סילאן" דבש תמרים צ'ופר לוס דדוס עכשיו סיימו לאכול שיהיו בריאים והם כותבים מתכונים להביא הבייתה לעשות גם את הלחמניות לפי המתכון של אנג'ליקה הכנתי ואת הפשטידה של רחילו בואנו כנו ססקפו דקוזיר אל פוסטאן מיו פארה לפייאסטה דה מאיג'ו מואה אלגרה קרידוס

תלתלית

New member
../images/Emo9.gifאתם מתוקים!

את תופרת בעצמך? הוי זה נפלא. גם אני אכלתי בוארמלוס, אמא עשתה לי עם תרד. קומי אסטה קון פלפל קלוי,שהכנתי בהחלט -צ'ופר לוס דדוס, וגם הכנתי ג'גיק קון מונצ'ו שום. כיף לי כאן.
אני נשארת. ראיתם את המשחק של מכבי? כמו בימים הטובים של פעם, ניצחון שגורם לך להתעלף.

may55

New member
תלתלית את גם ערה בדעה כזו קרידה?

הפעם אני לא תופרת לבד דודה שלי עוסקת בזה והיא תופרת לפי העיצוב שלי בטח עם גברברים בבית חוויתי את המשחק לילה טוב

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gifבואנה וינידה תלתלית

יה סאבס קה תלתלית אז "בוקלאס"? אל ג'וגו דה מכבי מאצ'ו גוטה. המשחק של מכבי גרם לי קפקפת לב, היה ענקקקקקקקקק! מסליירון לוס בירמואלוס דה לה נריז.

רחילו

New member
אטי טסליארון לוס בירמואלוס דה לה

נאריס? יו מאסטו ספאנטנדו דה סארנודאר קנו מסאלגה און בירמואלו או קספטה דה פראסה, טנטו אסטו אאוגאדה.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קואלו אפיטו?

טודוס דספיירטוס אן אסטה אורה?
אוי ויני קנסאדה דל לאבור, אי מדורמי פין אלאס אוצ'ו, אגורה נו טנגו אספואניו.

may55

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif טודוס סה דספיירטרון

רחילו

New member
אמי מטומו לה קב'סה אסטה אורה

קטרוקארון, אייר מדורמי אלאסטרס דה לה נוצ'ה,אי אוי מפואי אל לב'ור שאשוטה, אי נו טובי פסנסיה אואירלה אלב'יאז'ה(הבוסית שלי), לאיב'ה אחרבאר דטנדטו סטוב'י קאנסה, אי נו מפאסו אל דיאה. מפארסיו קמב'ו דסמאיאר דמפראנו אי דאינדה נו טנגו אספואניו (נדפקה לי הקופסה).

זיזיקה

New member
אסטרלו האמת עד עכשיו אכלתי רק

פעם אחת אך הפסח לא נגמר יש שבת ויש שני עוד נשאר מקום וזמן

תלתלית

New member
../images/Emo29.gifגם לי יצא מהאף

. אני מתה לפסטה. מממ... ולבגט עם פסטרמה..חחח. תודה על קבלת הפנים.

זיזיקה

New member
מאי כמו שכבר האמר אחרי הפסח

הדיאטות ובכלל רק לשמע את המילה בורמוליקוס שה צופר לוס דדוס. אגב האם זה גם נכון לומר "מואט" אחגרה?

may55

New member
הבעייה שלי שבשנה וחצי האחרונים אני

אומרת אחרי החג אשתדל לחזור לאכילה נכונה אבל חג רודף חג ואני עולה ועולה

למעלה