שלום לכולם.....

שלום לכולם.....

שלום.. אז ככה.. אני בצבא כבר 3 חודשים..וכמו שכתבתי בהודעה קודמת ניפגשתי עם קבני"ת מס' פעמים משום שאני לא מרגישה שאני מתאימה למיסגרת הצבאית.יותר מדיי בכי יותר מדיי רגישות.לא אני בקיצור.. . העניין הוא שאם באמת משחררים אותי מהצבא ..נגיד על אי-התאמה או כל סעיף כזה או או אחר.. האם אני יכולה לעשות שירות לאומי? ואם כן..למי עליי לפנות?כלומר יש טלפון מסויים שאפשר לברר פרטים? זה מממש מממש דחוף לי. אני רוצה לתרום!!ויש לי מה!! אני פשוט רגישה למיסגרת הזאת.מרגישה מדיי. אז אם למישהו יש טלפון שיכול לעזור לי.. אני אשמח מאד.. תודה רבה

M o n a L i s a

New member
עמיתה...../images/Emo41.gif

את בהחלט יכולה לעשות שירות לאומי, זה לא משנה על מה קיבלת פטור, העיקר שיש לך כזה. הטלפון שאני יכולה לתת לך הוא של עמותה חילונית לשירות לאומי שבה אני משרתת, והם יוכלו לתת לך מידע על השירות: 03 - 6129202 (בהנחה שאת חילונית). ודרך אגב, הכינוי שלך לא כשר לפסח!

תודה לכם..

אני אתקשר למס' הזה.. ואברר הכל.מה שאני פוחדת לגביו זה..אם באמת ישחררו אותי מהצבא.. ואני לא אתקבל לשירות הלאומי?...או שההרשמה כבר תהיה מאוחרת.. ואז..מה אני אעשה עם עצמי..? אני רוצה לעשות שירות לאומר במקום צבא!! ואני לא יודעת מה לעשות.. אני יותר מדיי מבולבלת אם למישהו יש רעיון או עזרה בשבילי :)

TwelveEyes

New member
הממ...

אישית, לא יצא לי עדיין לשמוע על מישהו שנדחה, לפחות לא ע"י "שלומית", אז את יכולה להירגע. מה שכן, אם את נרשמת רק עכשיו, יכול להיות שמקומות רבים נתפסו עד עכשיו ושלא תקבלי את מבוקשך. במקרה הזה, או שתיאלצי להסתפק במשהו אחר, או שתיאלצי להעביר תקופת זמן בלתי-מוגדרת בבית עד שימצאו לך משהו. תוכלי לנצל את הזמן לשיפורי בגרויות, פסיכומטרי, נסיעות לחו"ל, אולי עבודה.. תמצאי בטח משהו.

וואי!

הוקל לי. אני אתקשר אחרי החג ל"שלומית"..ואברר פרטים. אני נחושה עכשיו יותר מתמיד להשתחרר מהצבא! אני אחכה בסבלנות לסוף החודש לוודעה שלי עם הקבני"ת..ואנצל את הבמה להגיד שמצבי מדרדר ואני רוצה לצאת מהצבא. אני מצפה בכליון עיניים לעשות משהו משמעותי בשירות הלאומי.. אני רק מקווה שעד שישחררו אותי מהצבא ..לא יקבלו אותי לשירות הלאומי.. כלומר..ייקח הרבה זמן ובסוף אני לא יוכל להיות בשום מיסגרת. זה הפחד שלי. אני פוחדת שה לא יסתדר לי.. אבל כולי תקווה שכן.

נויקה

New member
עמיתה

הכי חשוב לשמור על אופטימיות. נסי לדמיין לעצמך את התרחיש הנורא ביותר: נניח שאת משתחררת רק עוד שלושה חודשים מהצבא ושלומית כבר מפוקקת עם בנות- אין תקן אחד לרפואה. אז את תעבדי קצת, תלמדי איזה קורס שאת אוהבת, אולי תסעי לטיול קטן בארץ או בעולם ורק שנה אחר כך תלכי לשירות לאומי, העולם לא בורח לך. ככה גם תוכלי לבחור משהו שאת אוהבת ולא תצטרכי להתפשר. תבואי רגועה לשירות. הלוואי עלי. נעה

למעלה