שלום לכולם! היום בפעם הראשונה נכנסתי לפה (בתפוז אני כבר 3 שבועות) מקווה שתקבלו אותי כאן!
K Koshka 1 New member 1/4/04 #1 שלום לכולם! היום בפעם הראשונה נכנסתי לפה (בתפוז אני כבר 3 שבועות) מקווה שתקבלו אותי כאן!
B bariska New member 1/4/04 #2 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo13.gif איך קוראים לך?! אני BARISKA השתלבות נעימה מותק!!!
K Koshka 1 New member 1/4/04 #3 הי!!!! תודה? תודה!!!!! אתה היכול לקרוא לי Koshka זה שם חיבה שלי גם בחיי יוםי-ום
V vk3 New member 1/4/04 #4 אהלן קיסה ../images/Emo108.gif ../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ומקווים שתשארי עמנו לתמיד
V vk3 New member 1/4/04 #8 Net problem ../images/Emo8.gif מכיוון שאת חדשה אביא לך עדכון קטן על המתרחש: נפתח שירשור לימיי הולדת של חברי הפורום ושירשור לתמונות חברי הפורום... את מוזמנת
Net problem ../images/Emo8.gif מכיוון שאת חדשה אביא לך עדכון קטן על המתרחש: נפתח שירשור לימיי הולדת של חברי הפורום ושירשור לתמונות חברי הפורום... את מוזמנת
R rej New member 1/4/04 #9 ברוכה הבאה....../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif תיראו מי שמדברת אני בעצמי חדשה
K Koshka 1 New member 1/4/04 #12 ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif עכשיו אני מכירה אותך ואת מכירה אותי
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif עכשיו אני מכירה אותך ואת מכירה אותי
E eMiFrEaK New member 1/4/04 #15 שלום שלום... כמההה חדשות!!! ואני ביניהן!!! חח אני בטוחה שתהני פה... זה נראה מקום נחמד