שלום לכולם!

yearak

New member
שלום לכולם!

אוקיי. למי שמשתתף בפורומים באנגלית וכאלה מצאתי אתר ממש טוב עם מאלה messege boaards ענקיים, עם 300-400 הודעות בכל THREAD. הבעיה היחחידה היא שאני לא זוכרת ת,כתובת. נשמע צוכר למישהו? כמות משתתפים מסיבית (400-500 הודעות בכל THREAD), רקע לבן ורקע הודעות אחד לבן אחד אפור, המון אנשים שמשתמשים באנימציות ב-SIGNATURES שלהם וכמה שמות של משתתפים שאני זוכרת: hogwartsheadgirl, מישהו עם חתימה של יצור ירוק בתוך קדירה, שם שדומה לפרופסור סנייפ - אוקצור - נשמע מוכר למישהו? אם כן תפרסמו ת,לינק

פנדום!!

אוקיי, הוגוורטס הד גירל היא ראש בית גריפינדור שם ופרופסנייפ (שהחליף חתימה ממזמן) כבר עזב...:( אבל מצד שני, הוא כל הזמן העליב אותי, אז...נו, מילא... בכל מקרה, בטח ראית את זה ממש ממזמן, בגלל שהחתימה שלו היא ממזמן... ועכשיו פנדום נסגר בגלל בעיות כספיות ופתחו פורומים במקום חדש, אבל כל פעם שאני נכנסת לשם, יש שם רק את פורום ההרשמה. זה פורום ממש ממש גדול ואני יכולה להביא לך ארסק וMSN מסנג`ר של כמה מהאנשים שם :) -ליאת- אם הכתובת של הפורומים האלה עדיין עובדת אצלך, את חייבת, אבל פשוט חייבת להביא לי את הלינק!!! Save a tree-eat a beaver לא היית פה כבר מלא זמן...מה קרה?

למעלה