שלום לכולם!

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
שלום לכולם!

אני שוקלת איפה ללמוד, שנקר מאוד קורץ לי ביינתים בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לעיצוב תעשייתי ועיצוב גרפי. בקשר לעיצוב תעשייתי רציתי לדעת מה רמת הקורסים בכלכלה ומתמטיקה מכיון שאין לי ראש ריאלי אבל בכלל, ורציתי לדעת אם זה "סביל" או אם אפשר בכלל אלו קורסי רשות? וגם בקשר למבחני קבלה, נאמר לי שאין צורך בפסיכומטרי אלא רק בתעודת בגרות תיק עבודות ולעבור מבחנים פסיכוטכניים, אז אם מישהו יודע כיצד מתכוננים למבחנים הללו ומה רמת המתמטיקה אשמח לדעת. ובקשר לתיק עבודות, אני בעיקר מציירת דיוקנאות בד"כ ואין לי שום ניסיון בעיצוב תעשייתי ובטח שאין לי את הכלים ליצור תיק עבודות שכזה, האם תיק העבודות הנוכחי שלי יכול לשמש אותי או שצריך קורס כלשהו שיעזור לי ליצור תיק עבודות שכזה? ואותה שאלה בקשר לתיק העבודות בהקשר לעיצוב גרפי. ובקשר לעיצוב גרפי, רשימת הקורסים נראית מענינת ביותר, אבל בסופו של דבר מהו הסיכוי לעסוק במקצוע זה ולהתפרנס בכבוד? ובקשר לתואר, האם התואר משנקר מוכר ע"י מעסיקים בחו"ל ואיך מתרגמים את המקצוע לעבודה בחו"ל? תודה מראש!

שנקר- מאוחר מידי- נגמרה ההרשמה.

כך שאת יכולה להפסיק לתהות בנוגע לכך.... צריך לכל המקומות תיק עבודות מכובד.קשה לענות על השאלה שלך כי לא ראיתי מה יש לך. אני יכולה להגיד לך שראיתי תיקי עבודות מאוד טובים והם המיתחרים שלך! אגב,בעיצוב תעשייתי לא לומדים כלכלה ובטח שלא מתמטיקה...מקסימום תצטרכ לחשב קוטר של משהו על מנת לקנות כמות בד מתאימה או משהו כזה... יפעת שגב מנהלת הפרום

ganooov

New member
אבל הבחלט לומדים פיזיקה וכימיה. ../images/Emo13.gif

וגם גיאומטריה. הכל ברמה הבסיסית והחשובה יותר.

ממש לא!!!!!!אין פיסיקה ואין כימיה!

לומדים שרטוט טכני מקסימום.כל השאר אם אתה צריך אתה לומד. יפעת שגב מנהלת הפורום

ganooov

New member
אני אומר מה אחי לומד. ../images/Emo13.gif

במפורש, קורס בפיזיקה, קצת כימיה (Cגלל הצבעים, אבל ממש קצת). זה מה שלומדים בעיצוב תעשייתי בהדסה. והוא עוד בתוכנית של חצי מהקורסים.

jule

New member
למה מחקת לי את ההודעה?

ביקשתי תשובות רלוונטיות לכל שאלותי יש בזה משהו לא בסדר?

jule

New member
אז כדאי שתתפטרי

כי לבקש תשובה רלוונטית זה ממש לא גס רוח ואם אין לך את התשובות הרלוונטיות אין שום סיבה שתגיבי בקיצור, כדאי שתבחני את עצמך שוב בעניין הזה

למעלה