שלום לכולם ^.^

SniperwolF

New member
שלום לכולם ^.^

שלומות לכולם, שמי ירדן, אני מתאמן בקפואירה 5 שנים (התחלתי עם אבי אצל לוביו), אחרי השנתיים הראשונות בקורדאו דה אורו ועוד חצי שנה בסול דה באיה נעלצתי להפסיק מכיוון שהיתי באמצע קורס מדריכים בווינגייט שדרש את כל זמני הפנוי (ממש שבוע לפני הבאטיזדו של סול דה באיה), לאחר מכן לא חזרתי להתאמן באופן מסודר אבל התאמנתי באופן עצמאי, אתם יכולים לראות אותי בכל מיני רודות שאני מגיע אליהם, תמיד עם חולצה לבנה ומיכנס לבן (בלי סמל של אף קבוצה) או מכנס לבן עם פסים שחורים וצהובים בצדדים והמילה קפואירה בשחור על רגל ימין, אני אומנם תלמיד של לוביו וסול דה באיה אבל מבחינתי קפואירה היא קפואירה בלי קשר לשם הקבוצה, הרי סה"כ אין הרבה הבדל... נכון להיום אני מאמן של קבוצת קפואירה ג'ינגה, התחלתי לפני חודשיים וחצי ואני מדריך בכמה מקומות בארץ, אני מתאמן אצל סונקה/רונלדו למי שמכיר ואני מתאמן גם אצל לוביו בימי רביעי בפוקוס, מבחינתי אני רק מחפש להתאמן כמה שיותר, בלי קשר לבאיזו קבוצה ואצל איזה מדריך אבל מין הסתם אם אעלץ לבחור אתאמן אצל לוביו. זהו פחות או יותר עלי, אז ברוכים הנמצאים לכולכם =)

jennie 00

New member
שלומלום גם לך.... ../images/Emo13.gif

ווווואי מדריך בפורום
פשש יפה יפה טוב אני ג'ני אני מתאמנת שנה וחצי בערך בקוראו ג'י אורו ברופין אצל תמר וזהו..

preguica

New member
אני גם מקאפוראג'ינגה!

אני מתאמן אצל ferro, בראש העין. ובטח שאני מכיר את סונקה! איפה אתה מאמן? אה כן...שלום וברוך הבא

SniperwolF

New member
איפה אני מאמן? אז ככה...

לפי סדר הקבוצות (מהמתקדמת ביותר למתחילה ביותר), כוכב יאיר (גם שוקו מקורדאו דה אורו מאמן שם), גני אביב 3 קבוצות (גם אחד בשם גיא ממינס ברזיל מאמן שם), רמלה שתי קבוצות (פעם לוקס אימן שם), כפר סבא (במסגרת שעות בי"ס נוספות), קריית אונו (במסגרת שעות בי"ס נוספות וכמעט כל תלמידי כיתות ה' שם קפואריסטים אז אני עושה להם רודות בהפסקות). זהו....

Mr HaiM

New member
גם אני מקפורג'ינגה!!

ואני גם מתאמן אצל ferro אבל אני בגן יבנה

psedo

New member
אהלן

אתה מאמן בגני אביב או גני יער? גיא נדמה לי לימד בגני יער.

למעלה