שלום לכולם

שלום לכולם

היום אחי התאשפז לאחר שמצבו באמת הדרדר בצורה דראסטית, כרגע חזרתי מהבית חולים ואבא שלי נשאר איתו. המצב שלו באמת קשה עד שכדי כך מרוב שהוא חלש ולא יכול להזיז את עצמו הוא התחיל להטיל שתן על עצמו כי אין לא כח לקום והוא לא מצליח. מחר אני אמורה לנסוע אליו להחליף את אבא שלי, אז אני צריכה ללכת לישון. לילה טוב לכולם ותשמרו על עצמכם.

ufo11

New member
אוי... אנו מקווים שהוא יהיה בסדר

ושיחזור לתפקוד עצמאי מלא בהקדם:) מחזיקים אצבעות!

qt1

New member
אוי... סיגל דווחי מה קורה בבקשה

מה קרה לו? סידרה של התקפים? החלמה מהירה ושיהיה רק טוב הכי מהר שאפשר
תהיו חזקים.
ועוד

שלןם qt1

מה שקרה לו זה גם הוא לא מאוזן מבחינת התקפים וגם המצב התפקודי שלו מאוד הדרדר בחודשים האחרונים. אני אתאר לכם בקצרה מה זה אומר פחות משנה אלי יכל ללכת יציב לשבת לעמוד ולתפקד, כיום אינו מסוגל לזוז בכוחות עצמו או לעמוד או לשבת ביציבות , אפילו בכיסא הגלגלים שלו כל גופו נוטה כלפי מטה או הצידה זה לא אלי שאנו מכירים אני זוכרים את הימים שהיה רץ לנו, וגם הוא הגיע למצב שזה קרה ביום ראשון הוא הטיל שתן על עצמו אני ואבי לקחנו אותו להתקלח וגם במקלחת שהוא יושב על כיסא כל גופו מנוון באמצע המקלחת הוא נטה את ראשו כלפי מטה ועצם את העיניים ולא הגיב לנו ניסינו לקרוא לו ולא עזר הוא פשוט לא התעורר אבא שלי נתן לו כמה מכות קטנות על הלחי וגם זה לא עזר אני ואבא שלי מאוד נלחצנו עד שלקח לו כמה דקות להגיב ולהתעורר קיבלנו פיק ברכיים וישר רצנו איתו לקופ"ח ומשם הפנו אותנו למיון ועכשיו הוא מאושפז, כרגע הרופאים עדיין לא יודעים איך אלי הגיע למצב הזה. כי באמת כואב לי לראות את אלי נגמר לי מול העיניים לאט לאט, ואין לי מושג לאן המצב הזה יגיע. שיהיה לכולם יום טוב אני חייבת לרוץ לבית חולים

qt1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gifרפואה שלמה ../images/Emo57.gif

נסי להמשיך ולעדכן , אני מקווה שהוא ייצא מזה בשלום ובהקדם
תהיו חזקים. חיבוק...

היי qt1

כרגע האמת אי אפשר לדעת מתי הוא ישתחרר, כי המצב לא הולך ומשתפר, כרגע הם צריכים אילו בדיקות לבצע כדי לדעת למה אחי הגיע למצב כזה, היום בלי חוסר ברירה שמו לו טיטול בגלל ששוב הוא לא שלט בסוגרים. כל כך קשה לי לראות אותו במצבו, היום כמעט שלא אכל ולא שתה. שוב תודה וליה טוב

היי

אין ממש הרבה לחדש המצב אותו דבר וגרוע יותר שלחתי לך מסר ביי לבינתיים תודה סיגל

qt1

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo24.gifמחכים לבשורות טובות..

ולעדכונים... ליל מנוחה

שלום

האמת שאין בשורות טובות, היום בבדיקת עיניים גילו פגיעה קשה בעצב הראייה בעין ימין. מחר יעשו לא CT ויבדקו למה ההדרדרות הזו והם העלו כמה אפשרויות או בגלל ההתקפים נגרם לו נזק מוחי או מהחבלות והפציעות מהנפילות. הייתי רוצה שיהיה בשורות טובות, מאוד קשה לי ככה, הוא הגיע למצב שהוא עם טיטול לא מתקשר לא מגיב רק ישן וישן לא אוכל לא שותה בקיצור גמור הילד. אני מחכה שיהיה טוב לילה טוב לכולם

qt1

New member
../images/Emo7.gif אנחנו מחכים איתך ...../images/Emo14.gif

תהיו חזקים רפואה שלמה לאלי
ותכתבי , גם כשקשה , אנחנו כאן גם בשביל זה סיגל... לא לשכוח!!! חיבוק ועוד חיבוק...

שבוע טוב לכולם

את הסופ"ש העברתי בבית חולים , היה קצת קשה שאת שם לבד, וגם לראות את אחי עדיין במצבו, כרגע אבא שלי נמצא איתו, ומחר אני צריכה לנסוע עם אחי הקטן לבדיקה בשניידר. בינתיים אין כל חדש לגבי אחי מחר יעשו לו כנראה CT ויראו מה קורה. שאלה לי אליכם האם תרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי חזקות עד כדי כך לחוסר תפקוד? כי מאוד מוזר לי לראות את אחי במצבו, הכי כואב לי שהוא לא היה ככה. שבוע טוב לכולם

למעלה