שלום לכולם

mikihc

New member
שלום לכולם

ביקרתי כאן בעבר והייתי שמחה להעזר בכן שוב אחותי עוברת טיפולי פוריות, כרגע אצל ד"ר משיח בירושלים. היא שוקלת לעבור לפרופ' ראובינוף - מנהל מחלקת IVF בהדסה. האם מישהיא מכירה אותו? המלצות? תודה מראש על העזרה, מיקי

טליושה

New member
אנסה לעזור, לא מכירה שום ד"ר משיח

בירושלים. שמעתי על פרופ' משיח המצויין באזור ת"א. בהדסה עין כרם מנהל יחידת ה- ivf הוא פרופ' סימון. נחשב לרופא מצויין. פרופ' רובינוף הוא אחד מבין ארבעת הבחירים ביחידה ואף הוא נחשב מצויין, הוא גם איש נחמד. ובכלל התרשמתי לטובה מארבעתם. באופן כללי ממליצה על מחלקה זאת אולם בלי השוואה למקומות אחרים כי לא מכירה. בהצלחה.

בולה101

New member
אשמח לעזור

אבל תיקון קטן של רופא גדול. מנהל המחלקה הוא פרופסור סימון המקסים שטפלתי אצלו בהתחלה במסגרת פרטית ובהמשך ביחידה במסגרת הציבורית. הוא גם ביצע לי את ההחזרה בטיפול הנוכחי. איש ענק. אבל חייבת לציין לטובה ולשבח את כל הצוות הרפואי בעין כרם מהמזכירה הרפואית , האחיות וצוות הרופאים אחד אחד. ראובינף הוא אחד מהחמישיה הפותחת ולכן ממליצה בחום על המחלקה. לא יודעת מי זה משיח בירושלים. נראה לי שהתכוונת לבית חולים אחר אולי. בכל מקרה הדסע עין כרם מומלץ. חשוב מאד לגור במרחק סביר מבית החולים כי הטיפול מצריך בדיקות ומעקבים שמתבצעים לרוב שם. אני למשל מגיעה לשם מאיזור מודיעין. אז שיהיה לה בהצלחה בכל דרך שתבחר

למעלה