שלום לכולם

שרית...

New member
שלום לכולם

שלום לכולם בפורום שמי מאי וזו פעם ראשונה שאני בפורום אני אמא לשני ילדים עם טורט ואני גאה בילדים שלי שמתמודדים עם זה נהדר לפעמים הרבה יותר טוב ממני .הגילוי שמשהו לא בסדר היה הלם רציני שלווה בבכי בלתי פוסק ואפילו במשך תקופה קצרה בדיכאון .מה שעזר לי לצאת מזה וקבל את המצב הם האנשים המקסימים מארגון טורט בראשותה של בת שבע ולה אני מודה מקרב לב. מאז עברו כבר שלוש שנים החיים נכנסו למסלול הילדים שלי לא לוקחים שום תרופה והם במסגרות רגילות למדנו לחיות עם הטורט וכאילו לא היו חיים לפני...שמחתי לראות את הפורום הזה ואני אשמח להתכתב עם עוד הורים .ולשמוע עצות סיפורים ועוד... אז ביי בנתיים.

הלנה

New member
הי מאי

תלחצי על "החלפת שם" מצד שמאל למעלה... גם אני אמא לילד עם טוראט, בן 11 וחצי אובחן לפני קצת יותר מחצי שנה. בני כמה הילדים שלך? יש כאן הרבה הורים לילדים עם טוראט, וגם ילדים, נערים ומבוגרים עם טוראט וכולנו משתפים זה את זה בחוויות ובידע מקצועי וגם מעבירים קצת צחוקים ולאחרונה גם המון שירים שאנשים מוכשרים עם טוראט כותבים לנו. ברוכה הבאה לפורום ודרך אגב ב- 29.3. יש מפגש באגודה עם כל המשפחה. הלנה

../images/Emo23.gifמאי נשמה ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפורום המקסים שלנו. כאן תוכלי לקבל מידע להחליף מידע עם הורים. לספר לשפוך את הלב כולם כאן מבינים תומכים אוהבים מעודדים וחמים מאוד. אני אלין ואני אומנם לא אמא מאמיף אבל אני עם טוראט מגיל 9 וחצי אני כיום בת 26 וחצי, וחיה בלי תרופות כרגע, ומסתדרת עם זה מצוין עד כמה שאפשר. שמחה שהפורום מיתמלא בהורים מקסימים. ברוך בואך נשמה ,עם המון חיזוקים וחיבוקים . אוהבת מאוד. אלין

שביק

New member
לשרית היקרה שלום וברוכה הבאה

חיממת את ליבי במילותייך. תודה! תודה! ואני לשרותך כתמיד, בשביל זה אני פה - כדי לעזור. להתראות. אגב, האם חברה בעמותה? אם לא, את מוזמנת להצטרף ולהגיע למפגש חג האביב שלנו ברעננה בתאריך 29.3. יום שני החל משעה 15.00 פרטים נוספים ניתן לקבל לפורום או בעמותה. שביק

היי מאי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו, בטוחה שתוכלי לתרום לנו תוכלי גם לקבל הרבה מאיתנו במיוחד חיזוקים וחיבוקים.

למעלה