שלום לכולם!

preguica

New member
שלום לכולם!

אני תומר ואני חולה סכרת מספר 1 כבר שנתיים וחצי אני בן 15 וחצי יש לי שאלה אליכם... המוגלובין A1C שלי 6-5.5 באופן קבוע... בצורה שממש לא תואמת את הערכים שלי. יש לי ממוצע של בערך 190! כמעט בלי היפואים ואני עושה דיי הרבה ספורט בשבוע. משהו כמו 9 שעות יש לכם מושג איך זה קורה?

שלום תומר ברוך הבא ../images/Emo82.gif

ההמוגלובין שלך נפלא והעובדה כי אתה עושה פעילות גופנית גם היא
הלוואי על כולנו
. השאלה מה אומר ממוצע של 190? האם רוב הזמן יש לך ערכים נמוכים ואז פתאום ערך בודד אבל מאוד גבוה? האם אתה מודד באופן רציף ובשעות שונות של היממה? (או שיש שעות ימים שאתה לא מודד?) אולי יש לך היפויים היסטרים שאתה לא מודד אבל ממצעים לך את ההמוגלובין? המוגלובין A1C הוא מדד מומצע של שלושה חודשים אז או שלא מדדת מספיק כדי לראות מומצע אמיתי. או שיש לך מצבים שכביכול "מתקנים" את ההמוגלובין או שאולי המודד הביתי שלך לא מדיוק ושווה בדיקה? אולי טעות בבדיקת ההמוגלביון או שזה בד"כ סדר הגודל של תוצאות שאתה מקבל?

preguica

New member
אממ..

שכחתי לציין שאני גם משתמש במשאבה כבר שנתיים. כשכתבתי שהממוצע שלי הוא 190 התכוונתי שרוב התוצאות שלי הן בטווח של 190-180. גם אין לי הרבה היפואים.... יש לי בערך היפו אחד בשבועיים.. אני חושב שאני גם בודק מסודר...אני עושה 6 בדיקות ביום - לפני האוכל ואחריו. ובקשר למכשיר בדיקה.. איך אני בודק אם הוא מדיוק? יש לי מכשיר פרייסטייל כבר שנה ו10 חודשים. ואני לא חושב שזה טעות בבדיקת המוגלובין. עשיתי דיי הרבה בדיקות במעבדות ובכשירים שנמצאים בקופות החולים ועדיין היו לי תוצאות בסדר הגודל הזה. כמו כן, יש לי מחסור בG6PD - רגישות לפול. הרופאה שלי העלתה השערה שאולי זה מוריד את ההמוגלובין אבל היא לא מצאה משהו שיכול להוכיח את זה...

אולי הרופאה צודקת

אנני מבינה מספיק בתחום. אבל כדי אולי שתתקשר לסוכן של הפרסטייל ותבקש שיבדקו את המכשיר. האם אתה בודק באצבעות או באיזורים אחרים בגוף?

תומר מה קורה שעתיים אחרי אוכל

המדידה האמיתית היא לא בצום אלא שעתיים אחרי אוכל היא משקפת את הגוף אחרי הטענת המזון מה קורה אז אתה עדיין 190 תבדוק לפני אוכל ושעתיים אחרי אוכל ותראה אם אתה מצליח לאזן שלמרות האוכל לא מקפיץ את הסוכר חזק שים לב שעתיים אחרי האכילה , שלא טעמת שום דבר באמצע למעט שתיית מים

למעלה