שלום לכולם...

light of mine

New member
שלום לכולם...

חדשה אתכם. ושוב התחוור לי שאין מקריות בחיים, ושדברים מגיעים אלינו בדיוק שצריכים אותם. כי איך מצאתי אתכם דווקא עכשיו, כאשר נאמר לי שהשיעור הגדול בחיי הוא ללמוד למזג רוח וחומר, וללמוד לאהוב ולהעריך את עצמי תמיד? ללמוד להתחבר לשפע שבי? אז קראתי קצת אחורה, ונראה לי שמצאתי את המקום הנכון להיות בו. מקווה שהדרך שבה אני הולכת תהיה קלה... ומקווה שכאשר היא לא תהיה קלה אוכל להעזר בכם כאן. קצת עלי... אני בת 31, עם התפתחות רגשית קצת מאוחרת... אסימונים נפלו מאוחר. סטודנטית לתואר שני, בתהליך חזרה ליצירה ואמנות, שמאנית מתחילה (והססנית), תולעת ספרים, מורה לאנגלית, עדיין רווקה... ועכשיו בדיוק בתהליך שינוי פילטרים שדרכם אני רואה את העולם. מצד אחד מתרגשת כמו ילדה קטנה לקראת השינוי, ומצד שני מפחדת מוות. הרי אנחנו הופכים את ההרגלים הכי גרועים שלנו למגננות, לא? שכלית אני יודעת מה אני שווה... אך רגשית לא... וחלק ממני בז לעולם החומר בצורה שלא תאמן (ושמכניסה אותי לצרות כלכליות...). קשה לבצע את תפקידי בחיים (מדריכה ומורה... וגם קטליזטור לשינוי אצל אחרים) כאשר אני לא מחוברת לכל החלקים שלי. שמחה להיות כאן... ומקווה למצוא בית חם ואוהב... light

rama69

New member
ברוכה הבאה,

הגעת לבית חם, התחדשי על הדרך החדשה, אור ואהבה, אתי

sunshine2004

New member
light of mine ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה light. טוב "לראות" אותך כאן
נהנתי לקרוא על הדרך שאת עוברת. המון בהצלחה מקווה שתשארי. אנחנו כאן. לילה קסום

sovlanit

New member
LIGHT OF MINE ברוכה הבאה

שמחה שבחרת להיות עימנו כאן. מאחלת לך חג שמח מאוד! בהצלחה בכל אשר תהיי ובכל אשר תעשי...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בטוחה שתמצאי בית חם ואוהב שולחת לילה קסום מלא אהבה ושמחה ממני ליידיסנו

למעלה