שלום לכולם.......

freedom21

New member
שלום לכולם.......

החלטתי לשתף אותכם במשהו שכתבתי אתמול..... היא היא הראיתה לי שאני מסוגלת לרצות לרצות עד כדי כאב עד כדי שגעון להשתוקק למשהו בצורה שלא חשבתי שניחנתי בה היא העירה אותי מהשינה העמוקה שנשאבתי לתוכה לפני מספר שנים באיזה לילה, מאחורי דלת סגורה גרמה לי להרגיש ראויה, נאהבת שווה משהו... להאמין בעצמי, בחיים, באהבה ועל זה אני אוהבת אותה כן אוהבת אותה אני כבר לא מצטערת על מה שהיה או לא היה זה כבר לא משנה אני ממשיכה בחיים בצורה עירנית הפעם עם אמונה שזה מה שחשוב בעצם והיא היא תמשיך בשלה ותכבוש את העולם בסערה כזו היא יצירת אמנות של עצמה

מורן א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לפעמים אנשים אחרים מצליחים להאיר את דרכנו, גם אם הייתה מוארת, אך החלטנו לעצום את עיניינו. לעתים, אנו מוכנים להקשיב לאנשים שאנחנו אוהבים, למרות שכולם כבר אמרו קודם אבל לא הקשבנו, אלא רק שמענו. היא, תמיד תשאר איתך ולו רק בגלל שהציתה את אמונתך. מורן

freedom21

New member
לא הצגתי את עצמי....

הי.... אני בת 21 וכבר כמה שנים אני מרגישה שיש לי משהו לנשים שהוא מעבר לידידות רק כשהתאהבתי באחותו של חבר שלי (כן, אחותו...) הבנתי שזה קצת יותר ממשהו התחלתי לכתוב ממש לא מזמן ואני נהנית מכל רגע.. בכל אופן, יש לכם פורום נפלא ואני שמחה להצטרף שיהיה לכולנו שבוע טוב

למעלה