שלום לכולם אני חדש פה, מישהו מוכן לעשות לי טקס חניכה?
R Radiated New member 28/2/04 #2 אני בטוח.... שיש פה אנשים שישמחו לשבור לך את האגן ..... WELCOME TO THE FREAK SHOW
א אנבלrh New member 29/2/04 #7 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מאיפה אתה יודע??????? זה בן 20 זה? כל האחרים אמרו נרגילה משהו...
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מאיפה אתה יודע??????? זה בן 20 זה? כל האחרים אמרו נרגילה משהו...
ש שבלול מתוסכל New member 3/3/04 #16 כנראה שאני לא כל כך מעודכן מה, עכשיו אני אמור לזרוק את המצעים והפיג'גמה עם ההדפסים שלו? שיט! רגע, ואם זה היה כל כך מזמן מתי הוא עושה קאמבק? הרי גם השד צביקה פיק עשה לא?
כנראה שאני לא כל כך מעודכן מה, עכשיו אני אמור לזרוק את המצעים והפיג'גמה עם ההדפסים שלו? שיט! רגע, ואם זה היה כל כך מזמן מתי הוא עושה קאמבק? הרי גם השד צביקה פיק עשה לא?
א אנשל המקורית New member 1/3/04 #10 אחותי תשמעי.... היה לי עוד יציאה באין כניסה,משהו חזק ואכזרי במיוחד מבית היוצר של פרנקנשטיין,אבל וואלה,ההודעה הארורה לא נקלטה...וכרגע שמעתי 3 יריות לא רחוק מהביתשלי ונראה לי שתיכף אני אצטרך לטוס מהבית לטפל במישהו... טוב אני עוד אשובה..הולכת לבדוק מה קורה... ייב
אחותי תשמעי.... היה לי עוד יציאה באין כניסה,משהו חזק ואכזרי במיוחד מבית היוצר של פרנקנשטיין,אבל וואלה,ההודעה הארורה לא נקלטה...וכרגע שמעתי 3 יריות לא רחוק מהביתשלי ונראה לי שתיכף אני אצטרך לטוס מהבית לטפל במישהו... טוב אני עוד אשובה..הולכת לבדוק מה קורה... ייב
א אנשל המקורית New member 1/3/04 #11 אחחחח ילדים מנוולים משחקים בנפצים .....עד שלא תתפוצץ למישהו מהם היד הם לא יפסיקו..ארורים... מי אמר שילדים זה שימחה מי?
אחחחח ילדים מנוולים משחקים בנפצים .....עד שלא תתפוצץ למישהו מהם היד הם לא יפסיקו..ארורים... מי אמר שילדים זה שימחה מי?
B beatman Member 1/3/04 #15 עד שהם לא יפוצצו לך את הבית והרכב הם לא יפסיקו. חוץ מזה את לא יודעת להבדיל בין נפצים ליריות ??????? הרי כשיורים במישהו שומעים את הבשר שלו נקרא והדם מטפטף
עד שהם לא יפוצצו לך את הבית והרכב הם לא יפסיקו. חוץ מזה את לא יודעת להבדיל בין נפצים ליריות ??????? הרי כשיורים במישהו שומעים את הבשר שלו נקרא והדם מטפטף
א אנשל המקורית New member 1/3/04 #12 ועוד משהו..כשקוראים את ההודעה למעלה הממ..איך לאמור...היא לא נראית טוב...הכוונה שלה לא הכי ברורה...הממ.. בלאגן? יאללה? יאלללה?
ועוד משהו..כשקוראים את ההודעה למעלה הממ..איך לאמור...היא לא נראית טוב...הכוונה שלה לא הכי ברורה...הממ.. בלאגן? יאללה? יאלללה?
ח חתול אחד New member 1/3/04 #14 ../images/Emo88.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif../images/Emo78.gif
ש שבלול מתוסכל New member 3/3/04 #17 ../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif../images/Emo26.gif../images/Emo21.gif
ח חתול אחד New member 4/3/04 #18 ../images/Emo12.gif ה נוסע ב לקנות ...שיהיה.העיקר שתצא מהתיסכול שבי.