שלום לכולם

danield

New member
שלום לכולם

קודם כול מה שלומכם? רציתי להתעייץ אתכם... אני חשבתי על לצנוח בפעם הראשונה שלי בחיים וזה לכבוד אירוע חשוב בשבילי ואני אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות? איפה זה זול? ואיך מתכוננים לאירוע כזה נפשית? בתודה מראש דניאל

s hila

New member
שלום גם לך

אתה יכול לצנוח או בפארדייב שבחוף הבונים או בסקייכיף בשדה תימן. אתה רוצה לצנוח פעם אחת ז"א צניחת היכרות או קורס? צניחת היכרות (טנדם) עולה בסוף שבוע 1190 ואמצע שבוע 1090. . קורס עולה בסביבות ה7000 שקל..ואם אתה מחפש בזול- אתה יכול להמשיך לחפש אבל תדע שלא תמצא דבר כזה. (אולי איפשהוא בחו"ל). בקשר להכנות הנפשיות- אם אתה רוצה יוגה יכולה לעזור..אולי גם קונג-פו. טאי צ'י גם בעסק. פיספסתי משהו? נשימות ארוכות גם עוזרות. מים קרים. אם אתה רוצה תשובות קצת יותר נורמליות..יש קישור לדף ה "שאלות תשובות" למטה. בהצלחה הילה

Icarus Canopies

New member
אין כמו צניחה חופשית...

אני מאוד ממליץ לך לשלב צילום על מנת שתוכל להנציח את הרגע!!! בכל אופן, ישנם שני מועדונים (הבונים וסקייכיף). שניהם אחל'ה ולכן אני ממליץ ליצור קשר עם שניהם טלפונית ולברר בדיוק את הפרטים. הטלפון של סקייכיף הוא 351551-053 האתר אינטרנט של הבונים www.paradive.co.il (בטוח יש שם את מס' הטלפון). UV

למעלה