שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אני כותבת לכם כרגע מגן עדן (כן כן גם בגן עדן יש מחשב) המחשב שלי בבית נהררס ואמרתי לאמא שלי שאני אמות אם יקרה לו משהו ואני אכן "מתה" טוב יללאה אני הולכת לישון

קררררררררןןןןןןןןןןןן לאאא

אלל תמותייייייי...התגעגעתי אליך מאמיייייי... והמחשב שלך יהיה בסדר.... ה' ישמור כל מי שנהרס לו המחשב רוצה למות! קרן מאמי אל תדאגי יהיה לך מחשב.... תחזרי אלינו מהרר אני חולה עליייךךך
אני שולחת לך מפה לגן עדן 10000

אבל למה כ"כ הרבה סימני שאלה?

זה מפריע לי! את רוצה להביע את שאלותייך את מוזמנת לצאת החוצה להתפרע ולחזור! אבל אני מבקשת! תשתתפי במהלך השעור! סתםםם אני מתחרפנתת שומעת?! פורצים לי לאי סי קיו וזה אשכרה מרגיז! אבל למה ניראה לך שאני ימות בגלל זה?!?! יעני מה קרה שאני ימות בגלל המחשב?חחחחחחח אף פעם אני לא יוותר על החיים שלי ככה סתם! קרן את צריכה לומר תודה לאל שנתן לך אותם! כנסו לפה----->http://anatweb.com/nice2u.htm ותבינו שבכלללל מקום יש מישהו שמעריך אותך יותר ממה שחשבת!

כל הסימני שאלה האלה בגלל ש...

אני בשוק מכולכם! בעצם עכשיו גם אני רוצה למות!!!!!!!!! ואל תשאלי למה :)

כן..חח..אהה בגלל ש

אני כל הזמן מזכירה לך אותה?! היא המורה הכי פצצה שיש..אבל בגלל שאני צלמת עקומה היא יצאה לא משהו..חח כזה עשיתי אותה כיעורונת... אני לא יכולה לשים פה תמונה שלה בלי רשותה כי זה לא יפה! חוץ מזה היא עבדה בשב"כ אז אסור(באמת!)

חפיייייייייייייף

טוב מתוקה שלי! אני זזה ניראה לי לישון..את יודעת טי וי ותוך כי להירדם..חח..מכירה?! טוב מאמוש חולה עלייך! יסמינוש גם עלייך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםם סלמאת בובות

למעלה