שלום לכולם

QRony27

New member
שלום לכולם

היי כחובבת סלסה (רואדה שורות זוגות) מושבעת... (אחרי לילה מטורף) אני רוצה לומר... איזה כיף שיש פה פורום - למרות שיש כל כך הרבה אתרים לכל המקומות שאני רוקדת בהם...
דרך אגב... מי יורד לקונגרס באילת...???????

ברוכה הבאה לפורמינו הצנוע../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif

תמיד שמחים לקבל חדשים! אני עדיין לא יודע אם אני הולך לקונגרס.. יכולהיות שזה מתנגש לי עם משהו מאוד חשוב ומעוד כמה סיבות קטנות.. כרגע אין לי תשובה

סלסלולה

New member
ברוכה הבאה

נעים מאוד אני מירב.... תהני משהותך פה... ואני יורדת (זה לא נשמע טוב...חחח) לקונגרס באילת... טל, נו תבוא כבר יאללה...!

QRony27

New member
תודה

לפני 3 שנים ירדתי עם קבוצה של "בראש צלול" לאילת אבל זה היה באוגוסט.. מה זה היה חם - לא רק מבחינה של המזג אוויר, היו מלאאאאאא אנשים.... זה פשוט - 3 ימים של שכרון חושים - ב85% מהזמן - רוקדים... צריכים אחרי ה3 ימים האלו - עוד חופש כדי לישון... LOL....
ותודה על קבלת האורחים היפה... ומה הטווח הגילאים כאן... למישהו יש מושג.. ובאיזה איזורים... סתם התעניינות כזו..?

תשובות..

טווח הגילאים כאן הוא 16+ ובאיזה אזורים חברי הפורומים גרים
יש פה מכל הארץ אם אני לא טועה..

rasta girl

New member
ראש צלול?

אז את מכירה את מאיה,גיא ונחום???? אני בעזרת השם אנסע לקונגרס, אם יסתדר לי ז"א שתכננתי לנסוע בסוף מרץ ולהשאר עד אחרי פסח..לא מתאים לי אחרי הקונגרס לעלות חזרה לצפון ואחרי שבוע וחצי בדיוק לרדת שוב... זה סרט מטורף!!!! תייעצו לי!!!

rasta girl

New member
עכשיו הכל מובן...

הקונגרס זה משהו אחר והפסטיבל... אני חשבתי מדברים על הפסטיבל (התאריך קרוב יותר) ובכן להשאר שם איני יכולה מפני שיש לי גם חיים ועבודה, חודש+ באילת לא מסתדר לי.. כנראה שאנסע לקונגרס, עדיף.

סלסלולה

New member
תשובה

כמו שטל אמר יש כאן מכל הארץ וגילאים 16+ כמו כן יש גם בני 18 (כמוני) ובני20+....זה לא אחיד..... אני גרה בנתניה

The Cat Woman

New member
אהלן!../images/Emo15.gif

אני ענבר ואני רוקדת סלסה בינתיים רק פה באשקלון כשאסיים ללמוד- יהיה לי כבר רישיון ואני מאמינה שאסע למקומות קצת יותר אטרקטיביים ויותר ברמה. אני לא נוסעת לקונגרס כי... לימודים, בגרויות, לא חסרות סיבות!

reina1

New member
נרשמתי לקונגרס לפני 3 שבועות

יהיה מדהים, אני בטוחה, כמו שנה שעברה ולפני שנתיים.

למעלה