מפחיד ומאוד לא נעים ../images/Emo4.gif
אני מאוד מקווה שאתה טועה, אם כי אני חוששת כי אכן יש דברים בגו... אני גרה במרכז ירושלים, וכל הרוסים בהם נתקלתי (יש לי אפילו חברה רוסייה, שעלתה לפני העלייה הנוכחית, בשנות ה-70), רובם הם אנשים משכמם ומעלה. ירושלים גם מוצפת בחנויות ספרים רוסיות, שרובן איכותיות ביותר וכן בחנויות המוכרות דברי מזון רוסיים, וגם שם, חלק מהמוצרים הם מעולים וזולים. יחד עם זאת, גם אני קוראת לפעמים עיתונים, וגם אני נתקלתי פה ושם בידיעות על חוליגניים רוסים, אם כי, אני מודה, עד כה לא ממש ייחסתי לכך תשומת-לב וחשיבות. אכן, בזמן האחרון הפשיעה עולה בצורה מחרידה (גם במשטרה התייחסו לכך אתמול או שלשום, כשאמרו כי יקשה עליהם להתגבר על עליית הפשיעה הדרסטית שקרתה לאחרונה). השאלה היא - האם הפשיעה הנה תוצאה של אותה העלייה, או הפשיעה הנה תוצאה של המצב הכלכלי העגום בו נמצאת מדינתנו. אבל כן, היו כמה תקיפות מזוויעות, פשוטו כמשמעו, בזמן האחרון. למשל, תקפו את ח"כ יגאל יאסינוב (מפלגת "שינוי"), שגם הוא במקור עולה מאוקריינה, ותקפו אותו באופן אכזרי (וחושבים כי התוקפים הנם רוסים). כמו-כן, היו עוד מקרי תקיפה מזעזעים, אבל איני רוצה להיכנס לכך, כי אי-אפשר לדעת, אם המקרים נגרמו על-ידי מהגרים מרוסיה, על-ידי ערבים עוינים, על-ידי אנשי העולם-התחתון וכו'. אז למה להכליל. שיהיה יום טוב ובטוח לכולם.