שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

זוהי הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום- כעת בכוונה להשתתף באופן קבוע. אני לעיתים קוראת בפורום אך איני מגיבה. איני יודעת לעשות ריקי, לא עברתי שום שלב אקדמאי אך אני מרגישה אנרגיה רבה בתוכי וכוחות שפועלים לפי מטרה מסוימת שאני רוצה להשיג. בעבר התנסיתי ב"ריקי מרחוק" שוב- לא למדתי לעשות שום דבר כזה אבל הרגשתי כאילו שאני מצליחה להעביר את הכוחות שהייתי רוצה ש"המטופל" יקבל ממני ואכן אני יודעת שמצבה השתפר- איני יודעת אם בזכותי או לא. הייתי רוצה ללמוד רייקי באופן רציני אך איני יודעת אם אפשר להביא את הרצון הזה לידי ביטוי כעת, בגלל גילי "המופלג" ולחץ בלימודים. הייתי רוצה ללמוד רייקי בחודשי יולי-אוגוסט. אם מישהו יכול לייעץ לי משהו כזה אשמח מאוד.

magda

New member
שלום יעל ברוכה הבאה לפורום

נפלא שאת מתענינת ברייקי , ובאנרגיות ריפוי הגיל שלך הוא נפלא להתחיל בדרך של הרייקי. איפה את גרה?? הלימודי הרייקי- יכולים להסתדר מצויין בחודשים שאת בחופש. איפה את גרה???

Anabel74

New member
שלום לכולך..

וברוכה הבאה לפורום!! שמחה שמצאת את דרכך אלינו
קורס רייקי נשמע כמו אופציה שמתאימה לפי מה שתארת לגבי העברת אנרגיה. בקורס תוכלי לקבל כלים נוספים לשימוש ביכולת שנראה שכבר גילית שיש לך. אני בטוחה שתהני מכך וממליצה בחום לנצל את החופשה מהלימודים לכך, כפי שהצעת. מאחר והקורס אינו ארוך את יכולה גם ללמוד אותו בסוף שבוע אחד (אולי בחופשת פסח למשל, כדי שלא תהיי לחוצה עם הלימודים). לגבי ייעוץ- אם את מתכוונת למאסטרים ישנה רשימה בלוחות הפורום ואם יש צורך, אוכל להפנות אותך למקורות נוספים (רק תבקשי). ואם בכוונתך למידע על תוכן הקורס או שאלות נוספות, פשוט שאלי ואשתדל לענות כמיטב יכלתי. סוף שבוע נפלא.. לימור

תודה רבה על קבלת הפנים החמה!!!

אני בהחלט שמחה שמצאתי את דרכי אל הפורום הזה ואני מקווה שאשתלב בו על הצד הטוב ביותר!!! מקום מגורי הוא חולון והייתי רוצה שקורס הרייקי יעבור בקרבת מקום עד כמה שאפשר- ת"א, ראשל"צ-איזזור המרכז. כמו כן, מאוד שמחתי לגלות שישנה אופציה לסיים קורס ריייקי 1 בסוף שבוע אחד- כי הלחץ בלימודים לא ממש מאפשר אלטרנטיבה אחרת כרגע. תודה רבה לכולם ושבת שלום!!

ofirush reder

New member
ברוכה הבאה..^-^

היי אני אופיר..אממממממ ברוכה הבאה לפורום...מממ אני לא ממש יודעת מאיזה גיל אפשר ללמוד רייקי אבל אני התחלתי בכיתה ג'..ואני עכשיו בת 12 וחצי בכיתה ז'..קיצר למדתי רייקי אחד בגיל 8 וחצי בערך...ורייקי 2 למדתי רק השנה..אני מניחה שכמו שאמרו פה אפשר ללמוד רייקי בחופש הגדול..=]

Anabel74

New member
זה נכון

ורייקי לא מוגבל בגיל. אפילו קראתי על מקומות שמלמדים ילדים בגן (בארץ) איך לעשות רייקי..אז את , יעל, בהחלט לא צעירה מידי להתחיל
..ועכשיו כמו שאת רואה יש גם את הדוגמא האישית של אופיר.

למעלה