שלום לכולם

beery101

New member
שלום לכולם

אני בארי מנהל פארק הזוחלים הק"מ ה101 הנה כמה תמונות שצולמו בשנה האחרונה בפארק. הנה תמונה של שמעון רימון (כושי) וגולת הכותרת של הפארק נחש מלך קליפורניה לבקן בעל שני ראשים. אם יש שאלות אשמח לענות עליהן. בארי.

beery101

New member
סליחה זו טעות בתמונה

התמונה שהכנסתי היא בטעות תמונה של תנין יאור בוגר. הנה התמונה של הנחש הדו ראשי.

beery101

New member
תמונה של אנקונדה ירוקה ומשוגע

המשוגע הוא רועי שעבד בפארק.

beery101

New member
תמונה של זעמן אלמוגי מוכלא בוקע

כמו שניתן לראות בתמונה לפעמים קשה מאוד לזהות הכלאות.

beery101

New member
נקבת פיתון מרושת חונקת ארנבת

ניתן לראות את רוחב הנחשה ביחס לגודלה של הארנבת הבוגרת. תמונות נוספות של חיות מהפארק ניתן לראות בגלריית תצוגות.

עוד אחת

פיתונת מאקלותי בת 7 חודשים באורך קרוב למטר. קצת נושכת פה ושם בגלל שהיא עדיין פוחדת אבל שתגדל תהיה רגוע. בקרוב תמונות נוספות שלהם ושל הבואות שלי!!!!!

עוד תמונות...

בואה קונסטריקטור זכר בן כמה חודשים(לא זכור לי כמה בדיוק). הנחש אוכל יפה רגוע מאוד.

אחרונה

בואה קונסטריקטור נקבה בת 9 חודשים בערך באורך 1.10 בערך. בואה יפה מאוד אוכלת כבר חולדות בוגרות ורגילה לאנשים.

echis

New member
הזמנה לדיון בנושא נחש דו-ראשי

שלום בארי וברוך הבא! בעלי חיים מעוותים, מוטציות, סיאמים וחולים למיניהם נועדו, בד"כ, לחיי סבל. גופם המעוות לא מתאים לאורחות חייהם. לדעתי, יש להרדים אותם עם הבקיאה / המלטה. תצוגת הזוחלים ב-101 היא מהיפות והמקצועיות בארץ. ברור לי שמבחינה שיווקית לקהל הרחב הנחש הדו-ראשי הוא אטרקציה ולכן ברור לי למה אתה מכנה אותו "גולת הכותרת". ואולם התרשמתי שחברי הפורום הם אנשים מקצועיים שפחות מתרשמים מבעל חיים מעוות ויותר מתרשמים מזוחלים רבים ומיוחדים בפונדק ה-101.

naja

New member
יש שני צדדים למטבע.

מצד אחד, יכול מאוד להיות שהנחש הזה סובל, למרות שאני משער שאם הייתה לו איזו בעיה רצינית הוא לא היה מגיע לגיל חמש(או יותר?). מצד שני-אטרקציה כזו גורמת לאנשים להגיע למקום ולהיחשף לנחשים שלפני כן הם רק שמעו עליהם ולגלות שבניגוד לכל המיתוסים, הנחשים הם בע"ח עדינים ושקטים ולא מפלצות צמאות דם כמו שהם מוצגים לא פעם בסרטים.

echis

New member
לדעתי, זה בדיוק להפך.

הנחש הדו-ראשי לא מזמין את הצופים להתעניין בנושא הזוחלים לעומק. זו סנסציה מרשימה, שמזכירה סיפרוי מפלצות מימי הביניים.

naja

New member
לא לזה התכוונתי.

התכוונתי שהדו ראשי הוא בסה"כ האטרקציה שבכלל גורמת לאנשים להיכנס לנחשיה הזו ולראות נחשים מקרוב. הוא בס"כ חלק קטן מאוד מהנחשיה. אני בטוח שכשאנשים עוברים ליד הכלוב של האנקונדות, ומבינים שזו ממש לא המפלצת מהסרט ההזוי ההוא, זה עושה שרות טוב לכולנו.

beery101

New member
תשובה..

למה סובל?? לך תדע..אולי הוא שמח שיש לו חבר לידו כל הזמן..אף פעם לא מרגיש בודד.. סתם..אבל רוב הפרסומים של המקום סובבים סביבו וסביב הצב הדו ראשי.. זה די מעניין לראות איך הם מסתדרים ביניהם..במיוחד הצב..שני הראשים אוכלים..הם עוזרים אחד לשני לקרוע בשר..רבים לאיזה כיוון ללכת..לפעמים אחד הוא השנורקל של השני..

echis

New member
כן, ראיתי את הצב הזה, עושה רושם

שהוא סובל אפילו יותר מהנחש. כשהייתי אצלכם, לפני כמה חודשים, הראשים רבו בינהם אם להכנס למים או להשאר על האבן. זה לא מצחיק, זה עצוב. אני בהחלט מבין את העמדת הנחש הדו-ראשי במוקד הפרסום. אני מכיר את קהל היעד. מה לעשות... כדי להרויח כסף צריך לעשות סנסציות. אם לא היו לכם בעלי חיים מעוותים הייתם מפרסמים "תנינים אוכלי אדם ונחשי אנקונדה ענקיים!!!". חבל שזה המצב. זוחלים הם בעלי חיים מעניינים וחבל שמורידים את ערכם לשואו תיירותי. על כל פנים, נשמח לשמוע חדשות מהפארק.

tiger snake

New member
תיכנס ותענה בארי

כמה עולה כרטיס איפה הפארק ואיזה זוחלים אפשר להחזיק

למעלה