שלום לכולם

שלום לכולם

כמעט ולא נכנסת לפורום הזה אבל עכשיו שהחלטתי, אני חוזרת לטיפולים IVF. זה יהיה ההפריה ה - 5 שלי בתקווה שזו תצליח. לקח לי הרבה זמן לקבל את האישור מהועדה הרפואים של הכללית בגלל שעברתי דירה מרחובות לצפון הרחוק. אחרי הרבה צעקות ואחר שהגעתי לתלונות הציבור של קופת חולים ואחרי שהם התערבו סוף סוף העבירו את התיק שלי לצפון וככה קיבלתי אישור. הוא כמובן הגיע קצת מאוחר מדי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לו. אז עכשיו אני צריכה למחזור שאני מקווה שיגיע בשבועיים הקרובים. יותר נכון המחזור צריך להגיע בעוד שבוע אבל כמו שאינ מכירה את עצמי הוא בטח יגיע בזמן הכי לא נוח כלומר שאני באמצע עבודה או אצל חמותי. חוץ מזה אני מאוד לחוצה מהחזרה לטיפולים במקום חדש וצוות חדש. שבוע טוב לכולם

בתיקוה

יש למישהי לספר משהו על לין בחפה ובי"ח הכרמל חוץ מזה שלראות את הרופא לוקח זמן

אבגר

New member
בקשר למרפאת לין בחיפה

אני התחלתי את הטיפול שם הצוות מדהים במיוחד האחות זהבה והפקידות ריקי וסיגל. גם הרופאה מעולה ד"ר יעל גונן, הבעיה שם שהם עושים רק הזרעות ואת ההפריות הם עושים בבי"ח כרמל שאין עליו כ"כ הרבה המלצות, אם את בצפון הרחוק כדאי שתנסי את המחלקה בעפולה, יש להם שם מצויין. אני כמעט במצבך כיוון שאני צריכה להחליט אם ללכת לעפולה או לעשות אצל ד"ר גונן באופן פרטי בבי"ח אלישע.

לי מ ו ר

New member
אני לא ממליצה על גונן

על המחלקה בעפולה יש לי רק דברים טובים לומר. אתן יכולות לפנות במסר אם אתן רוצות פרטים נוספים

ziziub

New member
מצטרפת ללימור, לא ממליצה על ....

דר' גונן. הצוות בלין מקצועי ונחמד, בכרמל גם, אחרי חמש החזרות, ומעבר דירה עזבתי אותם בצער, המחלקה בסדר גמור, דר' וינר ודר' ישי מקצועיים ונחמדים. שיהיה בהצלחה

beli11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gifואם אפשר לשאול אותך

אני גם בקופת חולים כללית ורוצה לעשות את הטיפולים בצפון(IVF) ועל כן עוברת להרשם בצפון ומעבירה את הכתובת , אשמח אם תוכלי להסביר במידה וזה לא חדירה לפרטיות (ואם כן אני מתנצלת) למה היה לך מסובך לקבל את האישור שם? האם אני צריכה להתכונן למאבק ארוך וממושך עם הקופה? למה הכל כל כך מורכב בקופות חולים הארורות האלה?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם מאחלת לך שהות קצרה איתנו, ואומרים, משנה מקום משנה מזל. מאחלת לך שזה יהיה גם הטיפול האחרון.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה מימין מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. על המחלקה בלין/כרמל היו כאן הרבה המלצות, אם כי שווה לשקול טיפול בעפולה אם זה קרוב יותר אליך. בהצלחה נועם

למעלה