שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

אני דנית ואני גרה ב..ישראל מוזר לא?במיוחד לפורום הזה.. הקיצר באתי לפורום הזה כי הודיעו לנו שיש משלחת לארה"ב לחודש בשביל נראה לי לעשות פעילות בקהילה היהודית אנארף..דברים כאלה..וזה 12 ילדים מהשכבה שלי..וה12 האלה צריכים לדעת אנגלית טוב,הקיצר אני יודעת אנגלית טוב אני הקבצה א'..אבל אני מאוד מפחדת..כי אני לא יודעת איך אני יוכל לדבר שוטף מול ילדים ואנשים.. האמת שאני לא יודעת למה אני מספרת את זה פה..זה לא ממש בעייה שיש לה פיתרון.. אולי זה היה סתם לספר..מ יש לכם להגיד על זה.?(אני מקווה שלא שיעממתי אותכם..סליחה)

מאוד מוזר...

שיש בפורומים ישראליים אנשים מהארץ
... זה לא כאילו כל שני וחמישי נכנס לפנ מישהו מהארץ
... אבל בכל מקרה... אין לך מה לפחד... יהיו איתכם מדריכים והכל... ואם זה נורא מפריע לך, תתאמני על האנגלית שלך עם חברים או משהו...

orrki

New member
בהתחלה חוטפים שוק

אבל ששומעים הרבה זה כבר בא טבעי כי אין ברירה מה לעשות

ציקהלה

New member
אם את תדעי מה את

רוצה מעצמך את לא צריכה להיות באיזה בעיה אנשים מתחילים להתבלבל ולהיות נבוכים עם שפה כאשר הם הם לא מאורגנים ויודעים בידיוק מה הם צריכים להסביר אם תארגני את האוראות או הרצאות או כל מה שלא יהיה טוב ליפני אז לא צריכה לך שום בעיה ובקשר לדיבור זה משהו שמפתחים.... או שיש לך את זה עכשיו או שאין לך ויקח לך קצת זמן אגב כמה זמן את הולכת להיות בארצות הברית?

אני עדיין

לא יודעת אם אני במשלחת..אני צריכה לעבור ריאיון..ואני מפחדת לא לדעת מהלומר בריאיון..אבל בכללי אני מצוינת באנגלית!

Flame17

New member
אני הייתי וממליצה על זה בענק!

היי דנית, אני הייתי במשלחת שאת מדברת עליה ,וזה כיף לא נורמלי! אישית, אני התחלתי לרצו ת להשתתף במשלחת הזאת אחרי שקראתי את הספרים "משלחת נוער" של ענת גת, כל מה שכתוב שם ,זה בדיוק ככה. גם לי היו התלבטויות כמו שלך ,אבל באמת באמת כשאת מגיעה לשם , ושמים אותך במשפחה אמריקאית את נכנסת לעניין בלי בעיה,אצלי במשלחת אחרי שבועיים התחלנו לדבר בינינו (הישראלים) באנגלית מרוב הרגל . את מהר מאוד תתחברי עם הנוער שם , ותלמדי להכיר את העולם שלו..זה מדהים! הם ישאלו אותך המון על ישראל,ואת תדהמי מאיך שהם מנסים לשמור על היהדות שלהם בארץ זרה , אנחנו ביקרנו בהמון בתי כנסת רפורמים וכאלה, מחנות קיץ ,בתי ספר..אנחנו גם היינו צריכים לעשות ממש שיעורים על ישראל וזה היה כזה מדהים, את תראי פתאום את עצמך מייצגת מדינה שלמה,מדינה שאני אישית מתה עליה ֱ בכל אופן, זה יתרום לך כל כך הרבה, בין אם זה שיפור אנגלית, בין אם זה קשרים חדשים, בין אם זה הרגשת שליחות,קירבה יותר לארץ.. המשלחת שלי עשתה עבודה כל כך טובה שם , שכל בני הנוער שהכרנו באו לישראל בקבוצה בחודש שעבר, תחשבי כמה זה עזר לתיירות ..וכמה זה כיף לפגוש אותם שוב.. אניוואיז , אם תרצי לשאול עוד,את יכולה לפנות אליי ואני בכיף אענה.. קצת נסחפתי בתשובה אבל זה כי באמת נהנתי , ואני באמת ממליצה על זה.. איך שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה. תהילה.

ציקהלה

New member
תקשיבי אם את מתכוונת למשלחת של

הצופים אז אני יכול להגיד לך משהו בקשר לזה יכול להיות מאוד מאוד מאוד שתידפקי... אני יודע את זה ממקור מאוד נעמן כל שנה חצי מהמישלחסטים הם אפסים אפסים גדולים מאוד כאלא שרק יודעים לזבל את השכל ואם לא תתקבלי למשלחת אז אל תיתני לעולם ליפול עלייך זה לא שווה את זה...

Flame17

New member
אני מציעה לך לנסות מקסימום דרך

הסוכנות היהודית.. אני כמו שכבר כתבתי נסעתי במסגרת שלהם וזה מאוד כדאי לדעתי.. כך שאם לא תתקבלי לזאת ,תוכלי לנסות דרך הסוכנות ,זה לא פחות טוב אם לא יותר טוב...

למעלה