שלום לכולם

שלום לכולם

היי נרשמתי כרגע באתר האינטרנט של טייק טו צירפתי תמונה ועוד. האם באמת יחזרו אליי?ואם כן כמה זמן זה יקח? למדתי דרמה אך עד היום שימשתי בעיקר עבור צלמים כמודלית וכמובן ששילמו לי.אך בחיים לא הייתי באודישן ואני מתה ללכת איך מגיעים לאחד? אגב אני מכירה מלא צלמים למי שמתאים.

אממ

תראי אני נרשמתי אליהם דרך האינטרנט ומנסיון הם לא חוזרים.. גם חברה שלי נרשמה ולא חזרו אליה.. אם את רוצה להירשם לסוכנות עדיף שפשוט תתקשרי אליהם ותלכי לשם..... הם לא יבחנו אותך על משו הם פשוט יראיינו אותך ויקבעו תאריך שתבואי להצטלם.. וזהו.. אבל חשוב שתחשבי עם עצמך מה את רוצה כי טייק טו זאת לא בדיוק הסוכנות שתפרסם אותך (אם זה מה שאת רוצה) היא סוכנות ניצבים בעיקר.. יש גם מחלקת שחקנים ודוגמנים אז תוכלי לברר על זה שם.. זהו חוץ מזה הם סוכנותצ מעולה ובעיניין ניצבות הם שולחים הרבה עבודה..וזהו.. בהצלחה... אה בקשר לצלמים.. איזה צלמים את מכירה? הכוונה .. הם עובדים עם סוכנות דוגמנות מסוימת?

LITKY

New member
טייק2 חוזרים אבל לא עוזרים

אני מתכוונת לזה שאמנם יש להם היצע עבודות באמת גדול אבל הניצול שם חוגג. על עבודה של 12 שעות (ניצבות בד"כ) אתה מקבל 150 ש"ח וגם זה במקרה הטוב. מומלץ ללכת ולנסות להתקבל לסוכנויות קצת יותר רציניות... למרות שמי שאוהב ומוכן "להתנדב" - שיהנה

למעלה