שלום לכולם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני מרגישה שהחיים שלי מתערבבים לגמרי עם האינטרנט. פעם, הייתה לי הפרדה גמורה.אחר כך, התחלתי פה ושם לפגוש אנשים ונהיו לי שתי חברות טובות מהאינטרנט. בזמן האחרון , זה נהיה קטסטרופה. במקום מקום מקלט זה נהיה המקום הכי ביצתי. למשל, התחלתי להתכתב עם מישהו במסרים והיתה לי הרגשה שאני מכירה אותו ואחרי כמה ימים הסתבר שזה נכון. היו לי עוד קטעים כאלה אבל אני לא אפרט כי אני כבר מרגישה רדופה, או סתם שאי אפשר לברוח כאן מהביצה. רציתי לשאול איך לדעתכם מתמודדים עם זה. לפעמים יש לי צורך להיות אנונימית ושלא ידעו עלי כלום, לא שאני מתביישת במשהו, פשוט לפעמים רוצה אנונימיות.

טאKילה

New member
שלום לך חתולת הכפר../images/Emo39.gif

קורה לפעמים שנוצר בילבול בין החיים והוירטואליה, נסי להפריד, מתי שהוא יצליח לך. אולי את צריכה מעט הפוגה, משיחות אחד לאחת שהן בעצם קסומות ומתי שהוא נגמרות. לא מבינה, למה את מרגישה נרדפת? ועוד, אם מתחשק לך להיות אנונימית, את יכולה להחליף ניק. המשך יום נעים

טוב כמובן

שכאן אני בניק אחר. אבל בפורומים הקבועים שלי, בכל פעם מסתבר על עוד מישהו/י שכבר פעם פגשתי, שמכירים וכו'. למה מרגישה רדופה? מרגישה כמו ביצה טובענית שאי אפשר לצאת ממנה , גם אם רוצים.

למעלה