שלום לכולם............. :)

frieman

New member
מה נשמע לך......

אצלי הכל טוב בתיכון....... חוץ מ........ מתמטיקה!!!!!!!!!!! יש לי ציון טוב אבל זה נורא!!!!!! חוץ מזה הכל טוב...... :) מה אצלך?? ספרי קצת על עצמך..... מאיפה, בת כמה וכל מה שבא לך

נשמע חולה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

זה בסדר אני נמנית לצערי עם הטיפשים שלומדים 3 יחידות מתמטיקה
ועדיין לא יושבת עם מורה פרטי כמו כל השאר אצלנו. ואני כבר רוצה שכל הסיוט של י"ב ייגמר ,למרות שאני יודעת שנתגעגע אבל למי איכפת
?די כמה אפשר,כבר נמאס
. אני בת 18.5 מרחובות וזהו....

frieman

New member
חחח..... המצב בקנטים..... :)

סתם................... צוחק....... :) 3 יחידות מתמטיקה תורמות הרבה בחיים....... אבל למה לא עשית 3 יחידות ב- יא???!?!??!?!?!?!? אם כבר אז כבר.. אל תתעצבני עלי.... :0) חחחחח אבל ראסמי צודקת...... שיגמר כבר!!! אני רואה איך החודשים האלה יעברו כל כך לאט..... כל כך עצוב...

מתחיל ברגל שמאל../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

המצב שלי לא בקנטים!!!! חוץ מהצינון המאפן הזה,אבל לפחות הרווחתי יום חופש היום
.ושאלה טובה שאל את הביה"ס שלי שעושה לנו בגרות חורף אחת רק בהבעה שכבר הייתה וכל הלחץ נשאר לחודשי הקיץ,אבל מה איכפת לי אני כבר התרגלתי לכמות גדולה של בגרויות בי"א
. ואני מקווה שהחודשים האלה לא יעבור לאט אלא בהרף עין בכל אופן המון
לנו השמיניסטים!!!!!!!

frieman

New member
ראסמי!!!

גם הבית ספר שלנו שיא הדפוק..... לא הסכים לעשות בגרות חורף גם בהבעה וגם באנגלית...... שזה הדבר הכי דפוק שיש--- כי אין מה ללמוד למקצועות האלה!!!!!!! ובגלל זה יש לנו את כל המבחנים(7 במספר) רק בקיץ....... :( אבל לא מה שטוב הוא שעקרונית(בתכלס כן צריך) לא צריכים לראות יותר את המורים מפסח- שזה עוד 2 חודשים !!!!!!

Mister Matrix

New member
ברוך הבא לפורום! :)

אני רז אחד מהמאפיה החיפאית ששולטת כאן אז מקווה שיהיה לך סבבה...יש כאן אחלה אנשים, תשתתף תיזום ומקווה שתהנה!

Ez sLeeP

New member
מַאֳפִיָה חיפאית?

וכי למה לא שמעתי על-כך? איזה דברי מאפה אנחנו מייצאים?

Ed Hunter

New member
אהלן אח שלי!

תרגיש כמו בבית... אתה מוכר לי מאיפשהו:\ אתה במקרה לא מפורום מתגייסים?:)

מור86

New member
ברוך הבא!! יש פה אחלה פורום, ואדי,

השם אכן מוכר לי מפורום מתגייסים... חחחח נעים מאוד!! אני מור, עוד מעט בת 18, מהצפון.... ברוך הבא!!!

../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo41.gif

אני מיכל, תהנה כאן ותספר קצת על עצמך
בעעעעעעעעע, הגרון כואב

heaven is here

New member
היי ../images/Emo70.gif

ברוך הבא
אני שירה, מקווה שתהנה כאן
כנס למאמרים וחרוש על הסיכומים השבועיים האחרונים אולי תלמד יותר עלינו

fresh mishmesh

New member
שלום לך...../images/Emo13.gif

שתהיה לך שהות נעימה בפורום... אנחנו קצת מסטולים, אבל אל תשים לב... זו רק השנה הזאת שהפכה אותנו לכאלה...
אני ניצן, ו... יש לך שם יפה

chatrit1

New member
נעים מאוד!!../images/Emo24.gif

גם אני לא מזמן הצטרפתי ...נחמד פה מאוד! אני לירון מהקריות. תהנה לך..

painapple

New member
אני דיי בטוחה שלא אמרתי ברוך הבא..

היי לך, ברוך הבא .) אני ענבר..

למעלה