שלום לכולם............. :)

frieman

New member
שלום לכולם............. :)

שלום לכולם.......... אני חדש פה.... :) אני בן 17 לומד ב- י"ב בגבעיים כולם תעשו הכרה קצרה........

היי...איש הטיגון... :)

אני סיון מה קורה? welcome to our humble home. המתמטיקה דפקה לי את הראש. או שהייתי דפוקה כבר מקודם? עזבו.

frieman

New member
כן ככה קוראים לי......

קוראים לי עומר איש מטוגן......... :) אני איתך בעניין המתמטיקה!!!! הרס לי גם את החיים!!

שלומלום!! ברוך הבא!!

תעשה חיים.. חחחח.. קהילת הבנים פה הולכת ומתרחבת.. פהם היה אפשר לספור אותם על יד אחת.. חח... מה שמך בישראל?

frieman

New member
ושמו בישראל יהיה עומר.......

מה נשמע??? בת כמה? מאיפה?

שלומי טוב!! ושלומך??

חחח.. אני גרה בעמק יזרעאל.. ו.. בת כמה אני???????????........... מישהו יודע?? אני סתם שמיניסטית!! חחח... עוד פחות מחודש 18 =)

frieman

New member
חחח.....

שכחתי שכולם פה שמיניסטים.. אבל אולי נשארת כיתה כמה שנים טובות ואת כבר בת 21 פלוס 1 שלומדת סוציולגיה...... :) סתם.......... מאיפה את??

ת ס ת כ ל בהודעה הקודמת..

כתבתי שם... ואם יש לך איי סיי אז: 119885829 בוא לביקור

frieman

New member
סליחה???????

למי קראת מעופף???????? :) דרך אגב..... אני מניח שאת אוהבת שוקלד למריחה ללחם- לפי השם: אז שאלתי היא..... איזה שוקלד הכי טוב למריחה??? -- המבחן הגדול

frieman

New member
פששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עברת את המבחן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שוקלד השחר שולט!!!!!!!! נראה לי שאני מאוהב בך....... :) רבים היו אומרים נסטלה או נוטלה אבל האנשים המבינים באמת יגידו שוקלד השחר!!

שלום גם לך

ברוך הבא לפורומינו הקט אחלה פורום ועוד יותר אחלה של אנשים ספר קצת על חייך בי"ב ואם יש בעיות נשמח לעזור
הנה רואים התחלתי לקחת חלק יותר פעיל בפורום ולדבר בשם כולם

Ez sLeeP

New member
שמוליק, להירגע!

אני נדב. או נדבו'ש. וואטאבר. מנהל הפורום הזה. ככל הנראה דיקטטור, וכן מיסטר איכסה (כל הזכויות שמורות לשמוליק). שמועות אומרות שאני מוחק הודעות בסתר. יש לי הוכחות כנגד, אבל שיהיה. ברוך הבא.

../images/Emo123.gif../images/Emo13.gifאני רגועה מר איכסה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

תודה תודה על הזכויות המגיעות לי
ואוף אני מבואסת אני בבית חולה וזה מבאס אוף שונאת חורףף
ויש לי עבודה בהיסטרויה על הראש והמון שיעורים למחר ועדין לא התחלתי.אוף אני רוצה כבר להגיע לסוף!!!

למעלה