שלום לכולם

gargamich

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן ולכן ארצה לשמוע מכם כמה דברים: שם: מין: ת.לידה וגיל...: אזור בארץ: על מה אני כותב בדרך כלל בפורום: פורומים אחרים: שיא של הכי פחות שעות שינה ביממה: תודה לכל מי שעונה! מיייייייייייך

gargamich

New member
אני עונה לשאלון שלי!

שמח להיות איתכם בפורום! אלו התשובות שלי: שם: מיכאל, אבל כולם קוראים לי מייייייייך מין: ז' (תרתי משמע) ת.לידה: 26.9.1990 בן 13 אזור: גוש דן על מה אני כותב בפורום: עד עכשיו רק את השאלון הזה פורומים אחרים: יש לי הרבה מאד פורומים מעניינים כמו טלנובלות, זכויות בע"ח, זה מדע בדיוני ועוד... והשיא: הלכתי לישון לקראת 6 בבוקר והעירו אותי ב-8 וחצי בבוקר. בייייייייייי מיייייייייייייייייייייייייייייך- מחכה לתשובות שלכם

דנטל

New member
נעים מאוד וברוך הבא

שם: דנה, אבל הרבה פעמים קוראים לי דנטל. מין: נקבה עם נפש לא הכי נשית. ת.לידה וגיל: 9.4.1973 - בת 30. אזור בארץ: תל אביב. על מה אני כותב בדרך כלל בפורום: עונה לאנשים ומשתפת בבעיות השינה שלי. פורומים אחרים: אוכל חלבי, סאבלימינל והצל, מומליצים בתפוז, איתור והחלפת ספרים, סטוצים ומפגשים אחרים. שיא של הכי פחות שעות שינה ביממה: השיא הוא כשלא ישנתי בכלל. לפעמים כי ביליתי עם חברים והחלטנו שלא הולכים לישון ולפעמים בגלל שלא הצלחתי להרדם.

שלום לכולם

פעם ראשונה שלי בפורום (היום גיליתי) סוף סוף אנשים כמוני שמסוגלים להבין מה זה זה לא שאני לא רוצה לישון להיפך מאוד רוצה אבל פשוט לא מסוגל להירדם הרגלי השינה שלי הם בדרך כלל(בזמן האחרון) אני מצליח להירדם רק באיזור של 3/4 בלילה עד10 בבוקר בערך וזה עוד במצב שהכל טוב חוסר שינה אצלי זה לא מהיום או מאתמול זה התחיל עוד מילדות שם: סאם הקוסם מין:זכר ת.לידה וגיל...:בן-22 אזור בארץ: איזור הצפון על מה אני כותב בדרך כלל בפורום:תסתכלו בכרטיס פורומים אחרים:בארץ הפלאות,סרטים,צמחונת וטבעונות ועוד ועוד אני מסתובב די הרבה שיא של הכי פחות שעות שינה ביממה:השיא שלי היה מלפני שנתיים בערך זה היה בסביבות ה-35 שעות ותאמינו לי שזה לא בגלל שלא רציתי ללכת לישון

דנטל

New member
בילדות זה אמור להיות נפוץ יותר

ולהעלם עם הגיל, רק שאצל הסובלים מהפרעות שינה זה לא נעלם, מן הסתם. ברוך הבא.

למעלה