שלום לכולם ...

סוודרית

New member
שלום לכולם ...

חזרתי מאילת אחרי שהחלטתי לרדת לשם מחוסר עבודה במרכז אכן עבדתי שם קרעתי את התחת בתי מלון ונשבר לי ! אינ עוד מעט בת 24 ועדין לא מצאתי שום עבודה שבאמת עיניינה אותי וריתקה אותי ואני מוצאת את עצמי עובדת רק בשביל הכסף אבל מתייאשת ממקומות עבודה מהר ! הבעיה היא שמהרגע שירדתי למרכז כולם רק אומרים לי "אין עבודות פה" כל בן אדם שאני פוגשת מוציא באיזה שהוא שלב של השיחה את המשפט הזה ! נשבר לי נמאס לי המצב המחורבן הזה אוףףףףףף ! ואחרי זה המדינה שלנו לא מבינה למי חצי מהנוער רוצה לעוף מהארץ הזאת ... למרות כל זה אני מקווה למצוא עבודה למרות שכבר התפשרתי ואני מוכנה לעבוד בהכל ! מקווה שיהיה בהצלחה ולכל אלו שמחפשים לא להתייאש הכל קורה בסופו של דבר וגם עבודה נמצא !

היי סוודרית

מה שכתבת ריגש אותי - באמת המצב חרא ..
אולי כדאי לך לחשוב בכיוון של לימודים עד שהמצב ישתפר

סוודרית

New member
דודינק'הההה

את האמת נירשמתי ללימודים אחרי הצבא ואז פתאום נבהלתי אמרתי לעצמי "מה את הולכת להתקע עכשיו 4 שנים פחות או יותר בלימודים זה הזמן שלך לעשות חיים" בדיוק סיימתי את הצבא ונירשמתי אבל מהר מאוד ביטלתי את זה! ומישומה אני לא יודעת מה קרה לי אבל בשנה האחרונה כל החשק שהיה לי אי פעם ללמוד נעלם לי וזה גם משהו שמעציב אותי ... אבל כן אני חושבת על זה ותודה על התמיכה ועל היחס :)
יהיה בסדר !

תמהוני

New member
על חוסר החשק שלך ללמוד

יותר חשוב להיות מודע מאשר להיות מיודע

Raytlin

New member
מילים כדורבנות!

גם אני אחד שחושב לעזוב את הארץ.

סוודרית

New member
Raytlin

את האמת הייתי כבר כל כך מוכנה לעוף מפה (מהארץ) וחברה טובה שלי חיכתה לי בארצות הברית אבל לצערי אחרי כל מה שעשיתי ואחרי שהבאתי לשגרירות את כל המסמכים הנכונים ושילמתי אז 600 ש"ח היום זה כבר יותר ... אחרי כל זה לא קיבלתי ויזה לצערי , אבל אני לא מתייאשת למרות שגם שם קשה ובמיוחד שאין לי תואר או תעודה שיכולה לעזור לי שם להתקדם , ויש לי כמה חברים שם שממש קורעים את הת'חת אבל תשמע מספרים לי על כמויות כסף שהם מרויחים שאני ממש מזילה ריר וזה אמיתי ! אבל אני בכל זאת אוטוטו אנסה שוב להוציא , ותאמין לי חבל כי אני באמת אוהבת את הארץ הזאת אבל בשביל לעבוד בעבודה שחורה ולהשפיל את עצמי מול אנשים שיכול להיות שאני אכיר אני מוכנה לעשות את זה בארץ רחוקה ולהרויח אפילו יותר ! אבל בקטנה יהיה בסדר אני כבר לא דואגת ואח שלי אל תדאג המצב ישתפר ושאתה נוסע אז אל תשכח לקחת אותי :)

Raytlin

New member
אני יודע..

בתור אחד שהיה כבר בחו"ל וגם עבד שם..אומנם לתקופה מוגבלת. חסכתי שם ממש אבל ממש ממש הרבה כסף לעומת מה שהייתי חוסך פה. וזה מה שאני עושה...מתכנן ללמוד תמקצוע שאני אוהב,לתואר..ואז אז אם לא יהיה פה טוב יותר,אני יעזוב.

למעלה