שלום לכולם!

לנל

New member
שלום לכולם!

הגעתי לפורום ממש בטעות ואורו עיניי! זה ממש "המקום" בשבילי... אולי חלקכם תוכלו לעזור לי. ברמה העקרונית אני צופה ב"יפים" מהפרק הראשון... אבל לפני כחודש (טיפונת יותר) נאלצתי לעבור דירה ומאז ועד יום שישי לא ראיתי אף לא פרק אחד ובודד. קלטתי מהפורום מספר דברים, אבל עדיין חסרה לי אינפורמציה על מנת להמשיך בצפייה תקינה, אנא עיזרו לי... תפסו את שילה? מתי ואיך ברוק וניק שכבו? איך קרה שסטפני לפתע אוהבת את ברוק? איך מייסי מתה (שוב!) ומה היו התגובות? מה קורה עם אמבר? תודה מראש...

SupeRonit

New member
אז ככה

את שילה לא תפסו !! היא ברחה לאחר מותו הזמני של רידג' (ניצלה את זה שכולם היו בהלם מהנפילה-מוות של רידג') לאחר ה"מוות" ברוק חזרה למקום ה"מוות" במטרה להתאבד (ראתה את דמותו של רידג' קוראת אליה מן האש),וניק שעקב אחריה מתוך חשש שהיא תיפגע בעצמה (חשש שהתברר שמוצדק) הציל אותה לפני שהיא קפצה לאש.ניחום וכאב הדדי על מות רידג' הפך לסקס סטפני אוהבת את ברוק,כי היא הבינה שברוק אוהבת את רידג' באמת.היא הגיעה להבנה הזו לאור הכאב והאבל האמיתי של ברוק על מותו של רידג' מייסי מתה כי נפלה עלייה מנורה במועדון של אוז.כולם כאבו את מותה, אבל כבר הספיקו להתגבר עליו אמבר פותחת את "שארפ עיצובים" דיקן וסאלי * יש עוד שאלות ? אני אשמח לענות עליהן * עידכונים ויותר פירוט (וגם תמונות) תמצאי באתר (המצוין והנפלא) של גיא.הקישור נמצא למטה:

Guy K

New member
ברוכה הבאה! (או ברוך הבא)

רונית כבר אמרה בגדול את הכל - אבל רק חשוב לי להוסיף שלגבי המוות של מייסי, הוא היה נורא משעמם. הפרק שבו נפלה לה נברשת על הראש היה מצוין, ואחר כך אוסקר עשה לכבודה ערב במועדון שלו - אבל היא לא מתה - היא היתה מחוברת למכשירים בבית החולים. ופתאום סאלי ודיקן מדברים על כך שניתקו אותה מהמכשירים, ולא אומרים שהיא מתה. רק מאוחר יותר נאמר ממש שהיא מתה, וגם זה היה כהערת אגב. לא היתה הלוויה, אף אחד לא נראה מתרגש מזה יותר מדי - חוץ מסאלי המסכנה. פספסו את כל המוות שלה. הפכו אותו לעלילה שולית ולא משמעותית. ממש חבל שהחזירו אותה לסדרה בכזה קאמבק מפואר כדי להעלם ככה בלי שיתייחסו לזה. אגב - לגבי האתר - הרבה יותר קל להתמצא בו לפי האינדקסים של תקצירי הפרקים. בתפריט "תקצירי פרקים" בצד שמאל יש חודשים. פשוט צריך לראות איזה פרק משודר עכשיו בארץ (זה גם רשום שם, קצת ממתחת), ונכנסים לחודש המתאים. הולכים אחורה עד הפרק האחרון שראית - ממשיכים משם. אם יש לך שאלות - או הערות - אני אשמח לשמוע. בהצלחה!!

dikiss

New member
לגבי מייסי, אני חייבת להגיד

שנראה לי שבכוונה לא מדברים על המוות שלה, ועושים לה הלוויה. כי זה יסגור את כל הדלתות לחזרה שלה בעתיד. לדעתי המפיקים רוצים לשמור את הדמות שלה, כדי שיום אחד, אם היא תרצה לחזור ליפים, תהיה איכשהו דרך להחזיר אותה לחיים. אבל אם יעשו לה הלוויה ויקברו אותה, ואז ירצו להחזיר אותה, תהיה בעיה. הרי המפיקים של היפים והאמיצים לא רוצים להכניס שדים ורוחות רפאים (אני מקווה לפחות. לא כמו בימי חיינו) כי זה, באופן אישי, מה שגרם לי להפסיק לצפות בימי חיינו.

למעלה