שלום לכולם!!!

Mamma Mia

New member
שלום לכולם!!!

אני חדשה ואני שמחה לדעת שיש פורום נחמד שכזה!!! האם בלונדון גם יש סוף עונה כרגע או יותר מאוחר ובכלל בכל אירופה???

LipStiK

New member
הי..../images/Emo70.gifברוכה הבאה...!:))

אני גל, בת 14 (עוד...13 ימים!). בקשר לסופי עונה- אין לי מושג... אני לא ממש בטוחה אבל...

L i l o o S h

New member
בושה לך!!!!

את טסה ללונדון?????????? הייתי שם בחנוכה והיו התחלה של סיילים..אם עכשיו יש, אני לא יודעת, אבל אני אשאל את דודה שלי ואחזור להגיד לך.. אני לא מאמינה, קחי אותי איתך!!!!!!!!!! בכל מקרה, ברוכה הבאה, ומתי את טסה? לילוש

Mamma Mia

New member
ללילוש

לאאאא אני עדיין לא נוסעת בתקווה לנסוע בקרוב לילוש לונדון יקרה ממש או שיש מציאות ? ומענין לדעת עם יש עדיין סוף עונה בלונדון ?

Mamma Mia

New member
ללילוש

לאאאא אני עדיין לא נוסעת בתקווה לנסוע בקרוב לילוש לונדון יקרה ממש או שיש מציאות ? ומענין לדעת עם יש עדיין סוף עונה בלונדון ?

L i l o o S h

New member
אוקיי!!

לונדון די יקרה, אבל כמובן שיש מציאות!! אם א תמעוניינת לדעת על חנויות מומלצות, אני יכולה להגיד לך שמות וכתובות (לפעמים).. שאלתי את דודה שלי, והיא אמרה שעדיין יש כמה סיילים במקומות מאוד מסויימים, אבל ברוב המקומות כבר אין. תהני לך!!

Mamma Mia

New member
ללילוש!!

כן אני מאוד מעוניינת שתיתני לי כמה שמות של חניות אשר יש בהם עדיין סיילים ותודה רבה על הכל ויום טוב !!!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה
רק חבל שהפורום שלנו נרדם ככה פתאום ביומיים-שלוש האחרונים.. יאאלה אנשים תשאלו שאלות (
) תפתחו סקרים, דיונים וכו' ... (אפשר גם משחקים)

למעלה