היא לא אמרה לך, היא אמרה לאסף אתה צריך ללמוד לשרשר, אני מוכן לעזור
F F a i r y Girl New member 17/1/04 #22 "אני לא גדול אבל... אני מגניב"....??? כבר אמרתי שיש פה אנשים עם יציאות אחושרמוטה טובות? בן כמה /בצפר? אם כבר רשמת.. אז פשוט אין לי כוח להסתכל שוב..
"אני לא גדול אבל... אני מגניב"....??? כבר אמרתי שיש פה אנשים עם יציאות אחושרמוטה טובות? בן כמה /בצפר? אם כבר רשמת.. אז פשוט אין לי כוח להסתכל שוב..
E Efrat44 New member 17/1/04 #24 זה הוא מוטביי.. האחד והיחיד ../images/Emo13.gif הוא לומד בדה-שליט.. כיתה י"א.. מוטייייייייי... תשלח לי את העבודה שעשית לרוני מן בתרבות ישראל... שים קישור בפורום
זה הוא מוטביי.. האחד והיחיד ../images/Emo13.gif הוא לומד בדה-שליט.. כיתה י"א.. מוטייייייייי... תשלח לי את העבודה שעשית לרוני מן בתרבות ישראל... שים קישור בפורום
כ כיני ערווה New member 17/1/04 #32 הממ אפרת.. אני מתחיל לנחש מי את, אבל לא אומר את זה כדי להמנע מפדיחות, אם זה לא נכון. ואם אני בכלל לא צריך לדעת מי את? יש אנשים כאלה, הרי. טוב, צירפתי את העבודה, ואני יודע ממי שמעת עליה גם!
הממ אפרת.. אני מתחיל לנחש מי את, אבל לא אומר את זה כדי להמנע מפדיחות, אם זה לא נכון. ואם אני בכלל לא צריך לדעת מי את? יש אנשים כאלה, הרי. טוב, צירפתי את העבודה, ואני יודע ממי שמעת עליה גם!
G gothic chic New member 17/1/04 #29 שלום!! היי מוטביי! אני רוז, גם אני ה-שליטניקית..... אני מכתה ט'.... אני מקווה שתשתלב בפורום...
כ כיני ערווה New member 17/1/04 #33 היי שפבליק ה-ש' היא בכוונה, הרי ש-שפבליק זה מלא תוכן, הרבה יותר מ-"פבל".