אני צריכה מכם עזרה...הסיפור הוא כזה: לרגל גיוס של חברה מאוד טובה שלי אני ועוד חברות טובות רוצות לנסוע לטיול לחיפה. אז רציתי לשאול אם יש לכם אתרים יפים וכיפיים להמליץ לנו עליהם, מסעדות נחמדות ולא יקרות וכל מה שיכול להפוך את הטיול הזה לכיפי... תודה רבה על העזרה)))
פאב ה- IRISH HOUS ברחוב יפה נוף. פאבים/בתי קפה במושבה הגרמנית הם נהדרים. טיולים גם אפשר במושבה הגרמנית- עשו שם שיחזור ממש יפה, אפשר גם להתקשר לגנים הבהאיים (אני לא יודע את הטלפון) ולטייל שם עם מדריך, הגנים מקסימים.
אבל אני בעיקר חושבת על מקומות יפים (וזולים:/)...כמו שווקים, חנויות עתיקות... הבנתי שיש את רחוב מסדה...מה בדיוק יש שם? שווה? וכמה עולה כניסה לגנים הבאהיים בלי מדריך? אפשר בכלל בלי מדריך? ותודה רבה על התשובות עד עכשיו))
לבהאיים זה רק עם מדריך, בלי- אפשר רק לצפות מבחוץ. מלמעלה- רחוב יפה נוף, מלמטה- המושבה הגרמנית. הפאבים ובתי הקפה הם די זולים, במשך היום את יכולה גם ללכת לרחוב העצמאות, יש שם את הימאים- זה בסטות של כל מיני ג'אנק ושטויות במחירי מציאה...
תצפי להמון אדם - פשוט נוף פסטורלי ופסלים, העצמאות זה אזור - יש את האוניברסיטה וסביבתה - יערות ושקט - יש את אתר הגראנג קניון אבל זה רק ע ו ד קניון - יש את חוף הים - לא לשכוח את הואדי אם את רוצה קצת אחרת.. מסעדות ומקומות לאכול יש כמעט בכל אזור תלוי מה הטעם - פאלאפאל או פיצריות - סיני רומני וכו'.....