שלום לכולם !

nerod 72

New member
שלום לכולם !

היום חזרתי מהצבא אחרי שבועיים שלא הייתי בבית... נורא קשה לי..כי אני נמצא במסלול יחסית קרבי שממש לא מתאים לי ואני עושה לכולם שם את המוות - מסרב פקודות , מנסה לקבל פטורים וכו... בגלל זה נורא קשה לי למרות שיש שם חברה בסדר.. אבל ממש לא מתאים לי המסלול הזה .. זה פשוט ענק עליי... זה גורם לי להרגיש דיכאון כל הזמן ואני כל הזמן מרגיש רע מאוד... בקיצור השתניתי מאוד ... אבל כדי לא לדכא אתכם, רציתי להגיד שבאתי בדיוק בזמן למופע של קיילי בערוץ 3!!!!!!!!!!!!! קראתי בבסיס שיהיה את המופע ביום שבת וכבר הרגשתי יותר טוב.... קיילי מלווה אותי גם בטירונות ואני שומע אותה שם הרבה ואפילו אחרים מתעניינים בדיסק.... אני אהיה שמח להתעדכן במה שקורה עם קיילי כי אני לגמרי לא מעודכן... על נתוני מכירות , מצעדים , רכילויות..

p i n g o

New member
היי! ../images/Emo24.gif

נחמד לשמוע ממך ולראות שלא שכחת אותנו
תמשיך לעשות להם את המוות בצבא עד שיימאס להם והם יעיפו אותך מהמסלול הזה...! בקשר לנצונים על מצעדים ומכירות, לאחרונה התפרסם שבארה"ב Slow נמצא במקום 80 ומשהו בהשמעות ברדיו והסינגל אפילו לא יצא שם! אתה מוזמן לדפדף קצת אחורה ולהתעדכן במה שקרה כאן מאז הביקור האחרון שלך

nerod 72

New member
תודה...

על האינפו , אבל אתם יודעים במקרה כמה מכר האלבום ? בבריטניה למשל? ואתם לא יודעים איך שמחתי שגיליתי שיהיה את ההופעה ביום שבת - אני זוכר שקראתי את הכתבה בעתון שנתנו לנו בשעת ת"ש והפנים שלי שמחו.... יו איך אני מתוסכל מזה שאני אצטרך לחזור לעוד שבועיים של סבל....

p i n g o

New member
תחשוב על זה...

שזה רק שבועיים, זה היה יכול להיות יותר... ותעבור את השבועיים האלה כמו שעברת את הזמן עד עכשיו! אל תדאג, יהיה בסדר!

איזה חמוט... מה שאמרת עכשיו נורא מע

מעודד. באמת אל תהיה עצוב... תתעודד ותדע שמשהו טוב מחכה לך כשאתה חוזר (אנחנו
)

p i n g o

New member
אז זהו,

שהוא עוד לא יצא שם, וכבר הגיע למקום כזה מכובד..... זה הישג ענק לדעתי

וואו באמת נחמד לראות שאתה בא לבקר!

חשבתי שבכלל לא תבוא כי תנצל את הימיםש אתה בבית לשינה וחברים
נחמט מאוט מצידך!!! ברוכה השבה מאמי
המממ מה שלומך? ומה שלומי?חראאא הייתי במפגש פורוםא וונסנס שלשום והרק בישראליים ראו אותי והם לא היו אמורים לראות אותי ודי התעלמתי מהם ועכשיו כולם חושביםש אני רעה אנטיפתית ואוווף אני ממש ממש בדיכאון מזה
!|

כן ברוךךך(שיבוש יפה של ברור)

הייתי במפגש אוונסנס בכלל לא היתי אמורה להיות ברב''י(רק בישראל וארץ) אבל הם גילו שאני שם וזה ממש עיצבן אותי והעציב אותי ועכשיו כולם חושבים שאני אנטיפתית מגעילה ומרכלים עלי ואוף אני ממש מבואבת מזה!! אבי תדע לך שממש ביאסת אותי בשיחת טלפון!!!!!!

למעלה