שלום לכולם

שלום לכולם

כמו שכתבתם לנו לא מסכימים לתת לפונדקאית להיות פונדקאית פעם שלישית, בררנו את זה והבנו שאפילו לא כדאי לנו בכלל להתעקש כי אין סכויים שיסכימו. אנחנו ממשיכים לחפש כל הזמן וזה לא קל בכלל, גםאליכם מצלצלים כל מיני סוטים ואנשים מופרעים? אני מבינה שאלה שעושים את זה לא באמת מבינים מה זו פונדקאות אבל זה מאוד לא נעים לקבל טלפון כזה. איך אתם חוגגים את חג החנוכה? זה חג בשביל הילדים, הלואי שבשנהה הבאה נהיה כבר עם תינוק בזמן הזה ונכול חגוג חג אמיתי . חג שמח לכולם.

miri71

New member
אכן כשחפשתי בעצמי קבלתי טלפונים

מאנשים מפוקפקים ודי סבלתי מזה. כמו כן, גיליתי אז בורות נוראים בכל הנוגע לפונדקאות. זכור לי ששאלו אותי לא פעם אם צריך לשכב עם בעל וכו'... מקוה שתעמדו בזה בגבורה וכל המשאלות שלנו תתגשמנה.

היי אורית ושי

נראה לי שאני בדיוק במצב שלכם... אני כרגע מחפשת נואשות וכבר מפרסמת חודש בעיתונים. אליי לא התקשרו כל מני סוטים אבל כן היתה משהי שאמרה שהיא לא מוכנה לשכב עם הבעל. כשהבהרתי לה שלא מדובר על כך בכלל ואוי ואבוי לה אם היא תעיז לגעת בבעלי, היא נרגעה. היא אמרה שמישהו שהיא יצרה איתו קשר שכתב מודעה בעיתון דווקא ביקש ממנה את זה כי האישה כבר מבוגרת אין לה בייציות . בכל אופן אני שותפה מלאה להרגשתכם שזהו חג לילדים ואני מקווה בשבילכם - כמו בשבילי לחבוק עוד השנה ילד!! בהצלחה לכולנו נ"ב: גם המחירים שמשתוללים ב"שוק" השתנו ממה שאמרו לי, ועלו פלאים...

גם אנחנו נתקלנו../images/Emo123.gif

ברמאים וכל מיני מפוקפקים. לדעתי תלכו רק דרך מרכז ותחסכו לכם כאבי ראש זה שווה. מנסיון שיהיה בהצלחה

מסיכמה עם לירון,לא הייתי מגיעה

לפונדקאות ללא תיווך............. גם בתור פונדקאית יש חששות לחוסר אמינות ולכן מרכז עבורי מהווה ביטחון שכן גם כך ההליך לא פשוט לשני הצדדים............

למעלה