שלום לכולם

יוניא

New member
שלום לכולם

הבן שלי קיבל השבוע תעודה (ראשונה של כיתה א´) אחרי שכל המורים המקצועיים קיבלו הסבר ועוד איזשהוא דף כתוב על ההפרעה של הבן אז המורה ליהדות כותב (לא זוכר בדיוק) שההשגים שלו טובים הוא מפגין ידע "רק חבל שהתנהגותך פוגעת בלימודים" המורה למדעים תלמיד טוב אבל חבל שניכר חוסר ריכוז נו מה הם לא יודעים רק מהשם של ההפרעה מבינים לא? או אולי כדי לשלוח אותם לקורס הבנת הנקרא?
זה מה שהם אישתי כבר דיברה עם הרכזת מטי"א של הביה"ס שהיא גם המורה המשלימה שלו והיא הבטיחה לדאוג לגרוע את ההערות האלה מהתעודה יוני

היי יוני - הבעיה מוכרת

רוב המורים לא יודעים איך להתמודד עם ילדים עם הפרעות קשב וריכוז או לקויות למידה ואנחנו ההורים צריכים לעשות שמיניות באויר כדי לתווך בי הילד למערכת החינוך. אבל במקביליש משהו שאני חייבת להגיד - אנחנו כהורים לפעמים נוטים לרגישות מוגברת כשזה קשור בחמודים שלנו - ואני חושבת שזה העניין גם במקרה הזה, הרי תעודה של כיתה א´, לא נחשבת לשום דבר בשום מקום מלבד בעינינו ההורים, הרבה יותר חשוב לנסות להסביר למורים את הבעיה מאשר לגרוע את ההערות מהתעודה, אולי תנסה להיפגש עם המורים באופן פרטני ולהציע הסבר - ברוח טובה ונעימה כמו שאני יודעת שאתה מתמודד עם הדברים בדרך כלל? אני בטוחה ששיחה אישית עם המורים למדעים ויהדות תוך הדגשת הנקודה שאתה מעוניין להיעזר ביכולותיהם כמעצבי דמותו של התלמיד תשפיע לדעתי ותעזור בהמשך. מה דעתך? אפרת

Iddo

New member
בגלל דברים כאלה הבן שלי ילמד רק

בגלל דברים כאלה הבן שלי ילמד רק איפה שהתלמיד נחשב ללקוח ושמים לב לדברים שחשובים לו. הבן שלי לא לוקה בלקויות למידה וריכוז. העניין הוא שבתי הספר גרועים לכולם. הם גרועים במיוחד למי שיש לו צרכים לא מקובלים אבל חבל על הזמן והעצבים גם בשאר המקרים.

למעלה