שלום לכולם....

שלום לכולם....

שלום אני נועה, בת 13 מראשון... טוב אני מאוד אוהבת את אלאניס, אמממ "גיליתי" אותה פעם ראשונה שקראתי ליריקס של שיר שלה התחברתי למילים והתמכרתי לאלאניס... השיר האהוב עליי זה IRONIC... ולא יודעת איך זה אבל אלאניס תמיד מוציאה אותי מהדיכאון... מקווה להשתלב פה

avivs

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

זה פורום עם אנשים שלא מהעולם הזה. את תשתלבי יפה מאוד.

מלכוש

New member
היי ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

יש! עכשיו אני לא הכי קטנה!! חחחח אני בת 14... (כמעט) את בטוח תהני פה כולם פה ממש אחלה ותשתלבי מהר ואני שמחה שעוד מישהי שומעת ונהנית מאלאניס אז שוב ברוכה הבאה!!!

מלכוש

New member
יש לי שאלה אלייך...

מילים של איזה שיר קראת שהתחברת אליהן
סתם מסקרן...

AlanisJunkie

New member
אלאניס תמיד מוציאה אותך מדיכאון?

טוב, האמת שיש לה את זה.
כשאני בדיכאון, עצוב או מה שלא יהיה, קל לי יותר להתחבר למוזיקה. זה כמו למצוא את הכיוון ממנו המוזיקה נשמעת הכי טוב. :)

Rוית

New member
יוסי אהבתי איך שתיארת את זה!

וברוכה הבאה נועה!
מאיפה הכרת את No apologies? זה שיר ישן למדי שלה..

זהו לא הכרתי...

פשוט נכנסתי לאתר של ליריקס (לא זוכרת איזה) השתעממתי... אז עשיתי שיר מוגרל.. וזה הגריל לי את השיר הזה.. קראתי... נדלקתי... הורדתי.. עוד יותר נדלקתי... ואז קניתי שלוש דיסקים שלה: Jagged little pill M.T.V unplogged under rug swept אהבתי את כל הדיסקים... וזהו אני רותה לקנות את הדיסק הבא שלה

אין לך את Supposed Former Infatuati

.........Junkie???????????????????? לדעתי זה הדיסק הכי טוב שלה.......................(בעצם זה והאנפלאגד הפייבוריטים שלי) חבל....

מלכוש

New member
שנייה התבלבלתי!../images/Emo12.gif

החלפ כינוי? אנחנו מדברים עם אותה אחת או שיש שתיים?
לא הבנתי

מלכוש

New member
חחח אוקיי... נבהלתי לרגע...

ואני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת מאיפה מורידים את השיר הזה! כי בקאזה לא מצליח לי אז שמישהו שיודע איך להשיג ישים כאן את האייסיקיו שלו ואני אדבר איתו כי אני יודעת שאסור כאן...
תודה!

למעלה