שלום לכולם!

גברת ע

New member
שלום לכולם!

אולי אני לא במקום המתאים אבל בכל מקרה רציתי להעלות את השאלה שלי כי אולי למישהו פה יהיה בשבילי תשובה. הייתי היום בבוקר באבחון ומיון, לפני החלטת סוג טיפול אותו אני אעשה ברפואה משלימה. הרופאה שבדקה אותי אמרה לי שהיא רואה שיש לי דבר שנקרא "קנדיקטה" לא זוכרת בשם המדויק זה איזושהו טפיל של המעי, מעי רגיש או משהו כזה. היא אמרה שאפשר לראות את זה לפי שני סימנים עיקריים שאותם יש לי: 1) מעין "כתם" על הלשון שהוא בעצם סוג של פטרת 2) בתוך העין איפה שהצבע יש לי כמו "קרני שמש" מעין פסים חומים כהים בעין. בכלא אופן רציתי לדעת אם מישהו מפה אולי שמע על זה ויודע אולי מה אפשר לעשות עם זה תודה בכל מקרה וחג שמח לכולם!

לפי התיאור

סיכוי גדול שהכוונה לקנדידה. פטריה הנמצאת אופן טבעי בגוף וחיה איתו בהרמוניה. כאשר מופר האיזון בגוף היא מתפתחת ואז מופיעות תופעות שונות. בד"כ הטיפול בה כולל שינוי בהרגלי תזונה, והמנעות ממס' מזונות.

גברת ע

New member
רציתי לדעת עוד מספר דברים

אם זה בסדר... רשום שלקיחת גלולות משפיעה וגורמת להופעת התופעה (קנדידה) אני לפני כחודש (עכשיו חודש שני) התחלתי לקחת גלולות אז מה לעשות? צריך להפסיק לקחת גלולות? או אולי לקחת סוגים אחרים? כמו כן לפי מה שכתוב במאמר שהקנדידה או תסמונת המעי הרגיז מושפעת מסוגי מזון שונים אבל אף פעם לא שמתי לב כשאני נמנעת או אוכלת יותר מסוג מסוים של מזון שאני מרגישה פחות/יותר האם זה משהו כרוני שילווה אותי לכל החיים? אני מבינה שהחיידקים הללו נמצאים בגופנו וחיים איתו בסימביוזה אבל רוב האנשים לא מתפתח אצלהם מחלה/התופעה הנ"ל ,האם אני אסבול מזה כל החיים עכשיו? כן (לפי המאמר של מיכל אשל) שמתי לב שלאחרונה יש לי תשוקה לא מוסברת ולא כמו תמיד לדברים מתוקים לשוקולד או בכלל משהו מתוק לא משנה מה העיקר מתוק כאן עכשיו ומיד לפני שאני משתגעת. רציתי לדעת עוד משהו. כשהייתי אתמול אצל הרופאה המאבחנת במרפאה של הרפואה המשלימה היא אמרה שלפי הרפואה הסינית ישנם שני סוגי טיפוסים יאן ויאנג ושאני אימפולסיבית יותר רגשנית ואנרגטית ואני מסוג טיפוס יאנג ולכן יותר יתאים לי טיפולים בטווינא אפשר גם רפלקסולוגיה. האם הטיפולים הנ"ל שאותם אני רוצה לעבור ללא קשר למחלה או בעיה רפואית כלשהו אלא סתם בשביל השקט שלי והכיף שלי, האם הם יכולים לעזור ולהקל? והאם התסמונת הזאת גורמת לכמות נמוכה של ברזל שיש לי? בבדיקות דם כלליות שעשו לי לפני מספר חודשים היה לי ברזל מאוד מאוד מאוד נמוך, כמעט 0 לקחתי B COMPLEX של חברה שמספקת מומצרים טבעיים ואבץ פיקולינט , ממרשם שקיבלתי מתזונאית/דיאטקנית, לא יצא לי לבדוק את המצב מאז אבל נראה לי שזה עזר קצת. מצטערת על הבלאגן פשוט אלו שאלות נוספות ומחשבות נוספות שעלו לי במהלך הקריאה במאמרים. מקווה שאני לא משגעת אותכם יותר מידי...

המילה היא 'קנדידה'

אפשר גם לאבחן במעבדה: רפואה שלמה בחיפה עלות הבדיקה: 220 לבדיקת קנדידה בצואה. דפדפי בפורום - יש המון שרשורים בנושא. לדעתי יש גם כתבה ב'מאמרים'

גברת ע

New member
תודה!

אני באמת אעבור בפורום על הדברים שנכתבו ואני אבדוק גם במאמרים מצטערת על הטעות הרופאה שהייתי אצלה רשמה את השם באנגלית בכתב מחובר ולא ממש ברור ככה שזה נראה כמו האות האנגלית C בכל מקרה תודה לכם!

למעלה