שלום לכולם.

שלום לכולם.

קודם כל אני כבר שעה מרחרחת- פשוט תענוג יש לי פוטושופ והגעתי לכאן, לפני שבכלל ניסיתי לחפש פורום של תמיכה טכנית. אולי עשיתי טעות אבל את זה רק אתם והזמן יגידו... אני נורא רוצה ללמוד להתעסק עם זה כבר שעה אני עושה נסיונות ומשחקים עם תמונות קיימות, לראות מה האופציות שלי. אני נורא רוצה ללמוד.. אני לא יודעת אם לשאול או לא. אבל אם אפשר, אני כבר בבסיס נתקעתי- לא מצליחה לגזור חלק מתמונה אחת ולהעביר לשני. איך דבר כזה עושים בתוכנה? חוצמזה המון תודה מראש למי שעוזר

preacher

New member
בפוטושופ

יש לך את חלון הכלים - מצד שמאל - ארבעת הכלים העליונים הם כלי בחירה. צריך לסמן מה רוצים להעתיק, תנסי כל אחד לראות מה הוא עושה, אגב כל אייקון עם משולש קטן בצד נון לך עוד אופציות כשאת לוחצת עליו לחיצה ארוכה. אח"כ זה עניין של העתק והדבק כמו בכל תוכנה אחרת, מתפריט EDIT. כדאי לך ללכת לפורום גרפיקה ודפוס, הוא יותר עוסק בזה. תסתכלי בראש הפורום, יש שם קישור לאתר שמלמד פוטושופ בעברית.

על הזה עם המשולש עליתי כבר.המון תוד

ה לך. תיכף אגב גם לאתר הזה. חוצמזה עוד שאלה "שרביט הקסם" הוא בעצם גוזר שכבות או משהו לא? אז מה הוא בדיוק עושה ולמה אפשר רק רקע לגזור איתו נקי וכל השאר הוא סתם מקלקל? או שזה אני.. ושוב המון תודה

preacher

New member
הוא בוחר טווח של צבעים

את לוחצת על פיקסל והוא בוחר כל אזור עם אותו צבע או צבע דומה בטולרנס מסוים, כל עוד זה באותה השכבה. אם את לוחצת בשכבה חדשה מחוץ לאזור שציירת עליו, הוא יבחר את כל החלק הלא צבוע. בשביל לבחור אזורים טוב, צריך לשנות לו את הטולרנס.

למעלה