שלום לכולם

niya

New member
שלום לכולם

מקווה שהרגשתם בחסרוני...
כמעט לא נכנסתי לפורום ביומיים האחרונים... אבל שלא תחשבו, התגעגעתי ועוד איך! מחר אני אבדוק ואתעדכן בכל מה שהחסרתי. אבל - לא סתם נעלמתי (אמנם יש לי תירוץ פחות שווה משל אני במבי) - הייתי עסוקה בלכתוב הרצאה שאני צריכה להעביר על התיזה שלי בעוד שבועיים מול פורום של פרופסורים שבשנה שעברה נתנו לי מילגה...
יש לכם מושג איך אני משקשקת??? לראשונה בחיי משהו (כמעט) מוכן אצלי שבועיים לפני המועד!!! אתם לא מאמינים. אז כמובן, אני לא יכולה בלי שאלת פנג שואי
האם יש טריק (ואם כן מהו
) לגרום לאנשים להיות מרותקים? אני שואלת בייחוד לגבי מצגת power point האם כדאי להשתמש בצבעים מסויימים? להכניס תמונות? או משהו אחר לחלוטין שאני לא חושבת עליו? תודההההההההההההההההה

niya

New member
אביבה מה איתך ../images/Emo68.gif

זה הרצאה בכנס של פמיניסטיות/ים!!!! השתגעת? מיני אדום לוהט? יהרגו אותי! לא יתנו לי לדבר!!!
לשקשק? כמו שאמרתי, לראשונה בחיי הכנתי משהו לפני המועד... אני הרי המצאתי את כל מה שקשור לדחיית מטלות... אז זה מפחיד, כי אם אני אדבר שטויות? ואם לא יאהבו את מה שיש לי להגיד? ואם כל הקשרים שאני מצאיתי בין דברים (למשל מצאתי דפוסים דומים בהתנהגות של אנשים מסוג X לאנשים מסוג Y) (אני שונאת את הניסוח הזה כאן, אבל גם ככה נחשפתי פה מספיק...) ומה אם יחשבו שזה שטויות? וכמה חברות ואפילו כאלה שמכירים אותי רק קצת מבטלים כל מני דברים שחשובים להם כדי לבוא ולשמוע אותי מברברת בשכל 25 דקות...וחברה שמגיעה לחופשה קצרה מאנגליה כבר אמרה שתשתדל להגיע למרות שיש לה מלאנתלפים דברים אחרים לעשות... ומי שאני רוצה שינחה אותי לד"ר יהיה שם כנראה, והמרצה שמציגה אותי כבר הודיעה לי שהיא מצפה בכליון עיניים לשמוע מה יש לי להגיד ו... מה, לא מספיק????

niya

New member
וחוץ מזה ../images/Emo122.gif

בגלל ההרצאה הזו לא דיברתי עם אחיותי החביבות והיקרות יומיים!!!!!! (בשבילנו זה המון!) לא שישבתי כל הזמן על ההרצאה, פשוט הייתי עסוקה בזה יותר מדי.

niya

New member
../images/Emo186.gifבעיר הקודש ../images/Emo104.gif

ראית מה זה? פמיניסטיות בעיר הקודש (ואנחנו אפילו לא לסביות
ובלי שערות ברגליים, לפחות רובנו...) אם החברות שלי יראו את השרשור הזה... הלך עלי!!!
את תמיד מוזמנת!!!! בכיף, ואם את באמת רוצה, שלחי לי מסר. עדיין אין לי את כל הפרטים (יש תאריך ויש בערך שעה, ככה זה, אנחנו חוששבות מעדות של גברים שמפחדים מפמיניסטיות שיפוצצו
לנו את הטקס...)

את יודעת כמה שנים לא הייתי בעיר

הקודש? גרתי שם שש שנים, היית מאמינה, ואל תשאלי לפני כמה זמן... זה היה בימי מתושלח... לא ברור לי הקשר בין ההרצאה שלך לפמיניזם...

niya

New member
התיזה שלי ../images/Emo68.gif

אינשאללללללה שתיגמר כבר ואגיש אותה במהרה בימינו אמן כן יהי רצון עושה שימוש בעיקר בתיאוריות פמיניסטיות, כי, מה לעשות, אני "מאלה"... וכך גם ההרצאה, מבוססת על כמה תיאוריות פמיניסטיות + עוד תיאוריות אחרות + (בעיקר) הדברים שמצאתי במחקר שלי. נו, שוין, וכמו שאמא שלי היתה אומרת (שלזכותה יאמר, שאין לה אף גן פולני אחד - במחשבה שניה - אולי היא לא יודעת על גנים כאלה? או מסתירה אותם ממני???
): מתי כבר תפסיקי עם השטויות שלך ותתחתני כבר, מתי??? מה, באמת גרת בירושלים? מתי? איפה????

איפה לא?

גרתי שם שש שנים, מ-78 ועד 84... רחביה, נחלאות, גבעה צרפתית, קרית יובל, קטמונים, קרית משה, ויש עוד ששכחתי... זוכרת אותה כמו את כף ידי, ומאז שעזבתי אותה, לא הייתי בה שוב... תגיד, מה עושים עם תיאוריות? אפשר לאכול מזה?

sidi

New member
בהצלחה

התגעגענו לפחות תודיעי שאת יוצאת לחופש מאיתנו
תגידי משהו, פמיניסטיות הן אלו שטוענות שנשים יכולות לעבוד ולהצליח גם מחוץ לבית ולמטבח? כלומר הן לא חייבות לשמש רק בתור מדיח כלים או שף?
בהצלחה בתיזה ובהרצאה.

niya

New member
מה, השתגעת?

פמיניסטיות הן אלו ששונאות גברים... כולנו חושבות שכל הגברים משוגעים, חולירות ונבלות.
תודה

למעלה