שלום לכולם!

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שלום לכולם!

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה. לאחרונה, אני מרגישה שקריאת תהילים יכולה לעזור לי וברצוני לדעת איך בדיוק קוראים.. לפי פרקים, לפי ימים, לפי פסוקים...? האם יש תפילות למציאת חתן, להבאת ילדים, למציאת עבודה, להפחתת מתח, לשלום בית וכו'...? האם יש דברים חשובים שעליי לדעת לפני שאני מתחילה לקרוא? תודה לעונים!

קודם כל- יישר כוח../images/Emo45.gif

לשאלתך... את יכולה להתחיל לקרוא תהילים לפי פרקים או לפי ימים, אני ממליצה לך להתחיל לפי פרקים- תגידי לעצמך שכל יום, בלנ"ד, תקראי מס' מסויים של פרקים, עד שב"ה תסיימי את כל הספר. ברגע שתרגישי שיותר קל לך עם הקריאה וכבר "נכנסת" לזה, תנסי לקרוא לפי כל יום, וכל זה כדי שלא יהיה לך "כבד" מיד על ההתחלה. ואכן ישנן תפילות למציאת זיווג, ילדים, פרנסה, שלום בית וכו'... פרקים שאני יודעת שטוב לקרוא לזיווג: ל"ב, ל"ח, ע', ע"א, קכ"ד לזרע של קיימא (ילדים): ק"ב, ק"ג שלום בית: קל"ט לפרנסה: סדר פטום הקטורת- נמצא בסידורים. שתתקבלנה תפילותיך ברצון

א77

New member
פיטום הקטורת מסוגל לפרנסה

אך מסוגל לפרנסה מתהלים זה פרק מזמור לדוד ה' רועי לא אחסר. ואם אין אמונה, אז הסגולות נותרות בגדר סגולות גרידא. אם חפצים שהסגולות יתממשו, הרי זה רק בכח האמונה, ואין די בסגולה עצמה.

סגולה להצלחה

סגולה להצלחה, כל הקורא פיטום הקטורת בנץ החמה מתוך כתב אשורית. סוף דבר הכל נשמע את האלהים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם

למעלה