שלום לכולם.....

אלדר

New member
שלום לכולם.....

טוב אני חדש בפורום אבל מה בדיוק מפרשים כאן??? האם מפרשים כאן חלומות שלמים?? או רק קטעים? ואיך מפרשים את החלום???? אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

ברוך הבא, אלדר!!!

ראשית, אתה יכול לקרוא את ההקדמה שלי בחלק העליון של הדף. שנית, אני מציע לך לדפדף קצת בין דפי הפורום ולקרוא קצת חלומות ופירושים. וקדימה, תתחיל לכתוב לנו חלומות או פירושים. אתה מוזמן! חלומות פז, רואה בכוכבים.

אלדר

New member
עד כמה אתה מבין או מישהו כאן...

בחלומות עתידניים?? או בחלומות על הגלגול הקודם שלך???? סתם שאלה שאני צריך עליה תשובה.... לי אישית אין הרבה חלומות רגילים! אני יותר חולם את מה שיקרה לי בעתיד!!! חוש שישי או שזה בא אלי בגלל משהו שאני צריך לעתיד..... אז אם אתם לא יכולים או יודעים לפרש תמיד יש עוד מקומות ברור?? אני מחפש מישהו שיכול לפרש את החלומות שלי... אני בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת אם אני צודק... כמובן שעל העבר או הגלגול הקודם אין לך תשובות אבל לעתיד שלי קשה לי להבין... אני חולם משהו (משהו לפני חצי שנה שחלמתי) ואני יודע איך לבטל אותו הוא דבר מאוד טוב ככה שאני צריך לשמור עליו... עד עכשיו עשיתי הכל כדי שהוא לא יתקיים ובתוכי אני מרגיש שעשיתי הכל כדי שהוא כן יתרחש... מה הולך כאן???? זקוק לעזרה... אור ואהבה לך... שלך tksr

למעלה