שלום לכולם!!!!

elekamit

New member
שלום לכולם!!!!

אני די חדש לגוד שרלוט.., שמעתי רק כמה כמה שירים שלהם וגם כמה גרסאות קאבר שהם עשו לשירים... ולמרות זאת, אני הולך להיות בלונדון ואני הולך להופעה שלהם הבעיה היא שאני לא מכיר כמעט אף שיר שלהם..., ואני בטח ארגיש כל כך רע!!! אז אתם אולי יכולים להגיד לי כמה שירים בסיסיים שהם בטוח ישירו בהופעה? כדי שאני אשמע ואלמד?!?!

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

ק-ח א-ו-ת-י א-י-ת-ך -
-
סביר להניח שהם ישירו שירים מהדיסק האחרון אז הנה רשימה של השירים
1.the anthem 2.lifestyles for the rich and famous 3.wondering 4.the story of my old man 5.girls and boys 6.my bloody valentine 7.hold on 8.riot girl 9.say anything 10.the day that i die 11.the young and the hopeless 12.emotionless 13.movin' on תהנה

elekamit

New member
שיט!

כנראה שאני בסוף לא אלך כי הטיסה שלי יוצאת ב 23:00 וצריך להיות שם שעתיים לפני וההופעה "יעני" מתחילה ב 19:00 ז"א שהיא תתחיל רק ב 20:00+

the z girl

New member
יאא תהנה!!!

(תביא לי חתיכת מגבת עם זיעה של בילי) ואממ.. כמה עולה כרטיס?? (להופעה, לא כרטיס טיסה.) תהנה ... ואני בטוחה שכן.. ותגיד לכל הבנות הצווחות מסביב תסתמו ת'פה יא טיפשות אני לא שומע ת'מוזיקה בגללכן והם לא שומעים את עצמם בגללכן "מסרה עופר"
בכל אופן אורלע הביאה לך את הרשימת שירים מהדיסק השני וזה מה שהם ינגנו לדעתי גם כי זה סיבוב הופעות לקידום הדיסק.. אז מה שנותר לי להגיד לך זה תהנה המון תצלם המון תסרוק המון ותמסור לבילי נשיקות רטובות (טוב, אל תרטיב אותו שלא יצוצו לנו שמועות בעיתונים) ממני.. ולג'ואל- שייגמל!!!

joelgirl

New member
ואייייייייייי

איזה כיף לך תעשה חיים ותביא לנו תמונותתתתתת

EleVaTioN

New member
תלך!../images/Emo129.gif

כאילו העיקר שתהיה שם!!!!!!!!!! הייתי מביאה המממממוןןןןןןן בשביל להיות במקומך! אם אתה יכול תביא לי את בנג'י

נ"ש../images/Emo32.gif ../images/Emo25.gif

נוו, מותר, לא? טוף, אז היום אני נפגשת עם המורה לגיטרה. מסתבר שגם חברה שלי לומדת איתו, והיא אמרה שהוא נחמד ומספר בדיחות כל הזמן וזה
ו-דיייי אני כוכךך שמחה! אפילו שאני אצטרך לגזור ת'ציפורניים שלי בשביל זה

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo19.gifשיהיה לך שיעור מהנה ופורה

וציפורנייפ יגדלו לך מהר....don't worry

EleVaTioN

New member
מאאאאאאזל טוב!../images/Emo129.gif

>ואי באתי לכתוב לילע טוב
< תהני ללמוד גיטרה
ובהצלחה

למעלה